Per Kuskner

Per Kuskner

Per Kuskner er født 26 01 1962 og har boet i hhv. Australien, Frankrig, England og USA. I USA…

Læs mere
Book Per

Per Kuskner er født 26 01 1962 og har boet i hhv. Australien, Frankrig, England og USA. I USA var han Fyens Stiftstidendes og Morgenpostens korrespondent i Hollywood. Fra 1992 til 2010 ansat på SE og HØR som hhv. journalist, redaktionssekretær og redaktør. Udgav bogen ”Matador, mennesker, myter & minder” i september 2011 og er i gang med tre nye bogprojekter samt freelancejournalistik.

Foredrag af Per Kuskner:

Foredrag 1: Olsen-Banden foredrag
Egon, Benny og Kjeld udgjorde den muntre kriminelle trio i Olsen-banden. Nu har det sidste overlevende medlem Benny, alias Morten Grunwald, fortalt om sine oplevelser, anekdoter og tiden igennem de 14 lm om banden i en stor bog med titlen ”Min tid i gule sokker”. Bogen er fortalt til journalist og forfatter Per Kuskner (manden bag bøgerne ”Matador, mennesker, myter & minder” og ”Axel Strøbye – en tragisk komedie”), som nu tilbyder et spændende foredrag om Olsen-banden, krydret med et hav af billeder både foran og bagved kameraet.

Foredrag 2. Matador
Et tilbundsgående foredrag om, hvordan den store tv-serie blev til. Hvilke udfordringer der var forbundet med indspilningerne før og under. Ydermere skuespillernes løn, karriere før og efter Matador, og hvordan rollebesætningen først var tænkt. Masser af anekdoter og nye oplysninger, som ikke før har været fremme om Matador. Suppleret med mange gode og ikke set før billeder – både foran og bag kameraet. Ydermere et originalt manuskript, en Korsbæk Avis m.m. som ekstra krydderi.

Foredrag med Per Kuskner booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Tilbage til forsiden.

Vores nyhedsbrev

1-2 gange om måneden udsender vi et nyhedsbrev der indeholder aktuelle tilbud, nye forfattere, foredragsholdere, musikere, underholdere m.m.

Om Arte Booking

Siden 1946 har ARTE Booking formidlet foredrag, foredragsholdere, underholdning, stand-up komikere og musik.

Ring til os på 3848 1400 eller send en mail til booking@artebooking.dk. Vi tilbyder hurtig og professionel formidling. Vi glæder os til at hjælpe dig med at finde den rette person til jeres næste arrangement.

Skriv til os via formular