Patrick Manich Pedersen

Patrick Manich Pedersen er 28 år og har en lille datter. Til daglig arbejder han som idrætskonsulent inden for…

Læs mere
Book Patrick

Patrick Manich Pedersen er 28 år og har en lille datter. Til daglig arbejder han som idrætskonsulent inden for psykiatrien og er formand i et børnehus. Ellers er han meget aktiv inden for sport og socialt liv. Er en livsglad ung mand med erfaring fra et helt liv på meget kort tid. Arbejder i øjeblikket også på en bog.

Foredrag af Patrick Manich Pedersen:

Foredrag 1: En stråle af lys
I teenageårene var Patrick var han psykisk syg og i voksenlivet flyttede han hjem fra London, da han blev syg. Patrick kom i respirator efter hjertestop, mistede følelsen i det ene ben og blev næsten blind. En kamp lægerne sagde at han ikke kunne vinde. Han valgte at tage kampen op og til sidst vandt han. I dag har han nok syn til at køre bil, spiller fodbold igen og mærker nu ingen symptomer på sygdom. Patrik har undervist i mange foreninger og sygehuse, så han er vant til at snakke for mange mennesker. Foredraget handler om at man aldrig skal give op. Det giver en masse gode råd til at finde en ny stråle af lys i livet. Tæmme tornadoen. Man skal kunne turde at stå i stormen, før vinden ligger sig.

Foredrag 2: Læg ludomanien på hylden
Da Patrik blev syg, begyndte han at spille rigtig meget. Han prøvede at flytte fokus fra det svære liv og fandt trøst i at spille. Det endte med at koste ham sit drømmehus, kæreste og barn. I dag er Patrik er ude af det. Hans erfaringer kan helt sikkert stoppe legen for andre inden de ender i sammen situation.

Foredrag med Patrick Manich Pedersen booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Tilbage til forsiden.

Vores nyhedsbrev

1-2 gange om måneden udsender vi et nyhedsbrev der indeholder aktuelle tilbud, nye forfattere, foredragsholdere, musikere, underholdere m.m.

Om Arte Booking

Siden 1946 har ARTE Booking formidlet foredrag, foredragsholdere, underholdning, stand-up komikere og musik.

Ring til os på 3848 1400 eller send en mail til booking@artebooking.dk. Vi tilbyder hurtig og professionel formidling. Vi glæder os til at hjælpe dig med at finde den rette person til jeres næste arrangement.

Skriv til os via formular