Papkasse Show

Papkasse Show

Papkasseshow er den underholdning du skal have til din fest, om det så er hjemme i privaten eller i Parken i København. Det valgte Parfume-firmaet i Brabrand. Fagforeningen på Nyborg Strandhotel. Halvfems internationale finansmedarbejder i Moltkes Palæ. Et IT-firmaet i Nordsjælland gjorte det samme, og på Hotel Shangri-la i Singapore danser 350 gallaklæde gæster stadig rund og synger “We are the Champ’s” efter Papkasseshow havde forladt hotellet. I Ukraine skreg fodboldfans med på deres sange. Så Peter sagde Yes !! da Papkasseshow dukkede op i teltet i haven til hans konfirmation. Papkasseshow rammer stemningen og lattermusklen til en hvert fest, arrangement eller festival hver gang. “Kuglerne” er støbt af humor, nærvær, energi og sange i humoristiske fortolkninger du helt sikkert kender. INGEN andre end Papkasseshow kan leverer en klassiker som Bohemian Rhapsody samtlige 5.55 sec så musikalsk, og på blot en guitar, en Papkasse og to stemmer. Papkasseshow ved hvem de optræder for og blander den viden med improvisationer og intelligente underholdende side-spring. Papkasseshow er musikalsk – standup – entertainment og må opleves.

Papkasseshow optræder på både dansk og engelsk. Har du et specielt ønske så ring og få en snak med os Papkasseshow kan også bookes som værter / konferencier i forbindelse med festivaler, firmaarrangementer og andre events.

Papkasseshow afholder workshops med – og om – musik innovation og kreativitet.

Foredrag / workshops

Ud af kassen – og op i den filosofiske helikopter
v. Papkasseshow og Kim Gørtz

To kunstnere og en filosof stiller op sammen, med en musikalsk og filosofisk udflugt til verdens bedste arbejdsplads, hvor innovation, omstillingsparathed, engagement og produktudvikling er resultat af leg og improvisation.

Papkasseshow har 15 års erfaringer med at lege med sit publikum med brug af musik og humor, fra små firmaarrangementer til store festivaler.

Kim Gørtz er uddannet i filosofi og psykologi. Han har i mange år forsket i og udgivet mange bøger og artikler om bl.a. ledelsesudvikling, coaching og værdiprocesser. Han er kendt for at afholde underholdende og tankevækkende foredrag og workshops.

I dette nye musikalsk – filosofiske ”foredrag” blander de tre underholdning, filosofiske refleksion og en række forskellige improvisationer/øvelser med publikum, for at formidle en række vigtige pointer:

  • At vi bliver mere innovative hvis vi ikke er bange for at fejle og prøve nye ting af
  • At udvikle evnen til at lytte og tilpasse sig et fælles flow, åbner nye muligheder og veje for en organisation
  • At bruge nye perspektiver og opfattelser kan skabe udvikling og forandring.
  • At leg med rytme og ord kan skabe nye forståelser og nye relationer

Deltagerne vil få mulighed for at aktivere og synliggøre kompetencer, som de måske ikke er vant til at bruge i en arbejdssammenhæng.

Både Kim Gørtz og Papkasseshow er vant til, at tilpasse deres oplæg og optræden til deres publikum, og kan sætte fokus på de temaer som har særlig relevans for et bestemt publikum.

– Morten er foruden Adjunkt at UCC, pædagoguddannelsen København

– Kim Dalum er foruden uddannet Processkonsulent og praktiserende coach.

– Kim Gørtz er rådgivningsekspert og seniorkonsulent ved Copenhagen Coaching Center og uddannet i filosofi og psykologi fra Københavns Universitet. Han har i mange år været ansat på Copenhagen Business School, og afsluttede i 2008 et treårigt ph.d.-forskningsprojekt med fokus på kommunikation, rådgivning og ledelsescoaching med Nordea som værtsvirksomhed. Kim har udgivet flere bøger og artikler om coaching, ledelse, værdiarbejde og anvendelsen af filosofiske tanker i erhvervslivet. Han holder hyppigt foredrag, seminarer og kurser om kommunikation, rådgivning og coaching.

Papkasse Show booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Tilbage til forsiden.

Del denne side på:
Til toppen