Omar Marzouk

Omar Marzouk

Jeg hørte engang, at det vi mennesker frygter mere end at skulle dø, er at skulle stå foran en forsamling og prøve at være sjov. Det har jeg gjort i snart 20 år. Omar Marzouk

Foredrag af Omar Marzouk:

Mit foredrag handler om, hvorfor det er vigtigt at grine af det som gør en bange, ens egen frygt og andres frygt for en selv. Jeg har en muslimsk baggrund og derfor er jeg ofte også på modpartens side af menneskers frygt, her bruger jeg humor til at demontere folk frygt og fordomme. Det er ganske menneskeligt at være bange for det ukendte, det er en overlevelses mekanisme, derfor synes jeg at det er så vigtigt at vi husker og lærer at grine af frygten. Frygten kan opstå på mange måder, mødet med nye medarbejdere, væsentlige omlægninger i en virksomhed kan ofte afføde frygt, men det er sikkert ikke farligt, hvis vi lærer at grine af det. Hvordan bruger du humor til at slippe af med din frygt? Et seriøst foredrag med glimt i øjet af Omar Marzouk

Omar Marzouk har i en lang årrække været en af landets mest fremtrædende og respekterede samfundssatirikere. Han har sine meningers mod og har selv skullet overkomme frygt for at stå frem med sine holdninger.

Nu kan du opleve ham i et inspirerende foredrag om at møde frygten og hvad der skal til, for at ændre på dit forhold til frygt.

I sit seneste stand-up-show “Bange for Sjov” tog Omar Marzouk fat i frygten. Det handlede blandet andet om hvordan hans familie i Cairo slap af med frygten og rejste sig mod en diktator.

“Da jeg forberedte mig til showet, gik det op for mig, at jeg selv har levet af folks frygt… for frygten for det fremmede har været et gennemgående tema i mine shows”, erkender han, “og med humor skal frygt bekæmpes.” Her behandler han dog emnet fra en mere seriøs vinkel.

I dette tankevækkende foredrag kigger Omar på situationer i verdenshistorien, hvor folk har overvundet frygten og gjort en forskel og overfører dem til livet som dansker i dag. Hvilken form for frygt lever vi med i Danmark og hvad kan vi gøre ved det? Et af nøgleordene i tacklingen af frygt er humor og den kommer også i spil som en forløsende faktor her. Hvorfor er det vigtigt at gøre grin med sin egen og andres frygt. Hvordan kan man bruge humoren til at skabe mindre frygt i hverdagen, bl.a. for det fremmede? Book en interessant AHA-oplevelse med Omar Marzouk, der som altid har noget vedrørende på hjerte, og tør stå ved det!

Foredrag med Omar Marzouk booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Du kan også booke Omar Marzouk til et stand-up show. Læs mere her.

Tilbage til forsiden.

Del denne side på:
Til toppen