Ninna Holm

Ninna Holm er Social og sundhedsassistent (Maj 2013). Socialrådgiver studerende (færdig udd. juni 2023). Ninnas foredrag kommer ind på…

Læs mere
Book Ninna

Ninna Holm er Social og sundhedsassistent (Maj 2013). Socialrådgiver studerende (færdig udd. juni 2023).

Ninnas foredrag kommer ind på følgende områder:

  • Rugemoderskab
  • Familieliv – hvornår er man en ”rigtig” familie
  • Børn og unge -trivsel
  • Skilsmisse
  • Omvendt Jantelov – det er okay, at elske sig selv

Jeg er en kvinde på 40 år, der på egen krop har erfaring som rugemor og alt der er forbundet hertil af fordele/ ulemper, følelser og lovgivning.

Under mit forløb som rugemor, var min familie og jeg med i en dokumentar på DR1, som satte fokus på rugemødre og lovgivningen på området i Danmark. Herefter skrev jeg en bog, hvori jeg vender vrangen ud på mig selv og fortæller meget personligt om hele den rejse vi alle sammen gik igennem i hele forløbet – desværre havde bogen ikke nok interesse for de forlag jeg sendte den til. Alligevel kan jeg ikke slippe tanken om, at min viden er spændende og der er stor interesse for at høre om min fortællinger.

Jeg har hele mit liv arbejdet med mennesker, først som social og sundhedsassistent både med ældre, på en travl afdeling på Hillerød hospital, og efterfølgende i mange år med udsatte voksne. Nu læser jeg til socialrådgiver med et stort bakkende hjerte for udsatte børn og familier. Jeg er selv mor til 5 børn, som jeg både har stået alene med og måtte kæmpe for, i forbindelse med skilsmisse -med en eksmand der valgte vores børn fra. Sidenhen har jeg skabt en ny hverdag og et nyt liv med mand og bonusbørn.

De mange følelser der er forbundet med at være skilsmissebarn, kender jeg fra min egen opvækst. Jeg er selv vokset op i en middelklasse familie, med en mor der aldrig var der til at give kærlighed, nærvær og omsorg, en far jeg aldrig nåede og lærer at kende og en stedfar der var alkoholiker og absolut ingen interesse havde i mig – tvært imod.

Mine egne børn og min mands børn er alle vokset op som skilsmissebørn – dog under hver deres præmisser. Min mands børn har oplevet to forældre lave tovtrækkeri om deres børn, hvor børnene i midten blev ”ofre” for følelsen af hele tiden at skulle kæmpe med at bevise kærlighed og loyalitet overfor mor og far. Mine børn oplevede at blive valgt fra af deres far, så her stod der børn i en helt anden skilsmisse kontekst hvor følelser som sorg og svigt over tid blev erstattet af følelser om, at de ikke var gode nok og ikke var værd at elske.

Dagligt i mit arbejde med udsatte børn/unge og familier, ser jeg hvordan både familier og børn oplever sorg, splittelse og magtesløshed, samt hvordan depressioner, angst, destruktiv adfærd og somme tider diagnoser langsomt kan udvikle sig -Alt sammen noget der i alt kaosset bliver overset/overhørt.

Derfor er jeg meget optaget af, at nå ud til børn og unge, for at snakke med dem om alt det der rør sig hos dem og at alle deres følelser er okay – de har retten til at blive hørt og retten til at sige fra. Mange børn og unge kender ikke deres rettigheder og ved ikke hvor de kan få råd og vejledning.

Foredrag med Ninna Holm booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Tilbage til forsiden.

Vores nyhedsbrev

1-2 gange om måneden udsender vi et nyhedsbrev der indeholder aktuelle tilbud, nye forfattere, foredragsholdere, musikere, underholdere m.m.

Om Arte Booking

Siden 1946 har ARTE Booking formidlet foredrag, foredragsholdere, underholdning, stand-up komikere og musik.

Ring til os på 3848 1400 eller send en mail til booking@artebooking.dk. Vi tilbyder hurtig og professionel formidling. Vi glæder os til at hjælpe dig med at finde den rette person til jeres næste arrangement.

Skriv til os via formular