Niels Frank

Niels Frank

Niels Frank er født i 1963 og uddannet i litteraturhistorie på Aarhus Universitet. Rektor på Forfatterskolen 1996-2002. Han har udgivet femten bøger og modtaget en række priser, heriblandt Georg Brandes-Prisen for essaysamlingen Alt andet er løgn i 2007. Året efter fik han Montanas Litteraturpris for digtsamlingen Små guder, og i 2013 blev romanen Nellies bog tildelt Kritikerprisen.

Foredrag af Niels Frank:

Vulkaner på månen
Niels Frank holder foredrag om sin seneste bog, Vulkaner på månen (udkommet januar 2018), der består af enogtyve historier. Alle historierne handler om byen og dens forunderlige indbyggere. Historierne foregår i forskellige tider og verdensdele, og de er af vidt forskellig art – eventyr, rejseberetninger, skrøner, skæbnefortællinger.

Foredraget indeholder oplæsning fra den nye bog og tilbageblik på forfatterens tidligere bøger.

Han vil give eksempler på, hvordan bogen er blevet til, og fortælle om, hvad ideen med byen nærmere går ud på. Han vil også berette om, hvorfor bogen består af blandede tekster, og hvorfor han i det hele taget spreder sit forfatterskab over så mange genrer. Foredraget tager udgangspunkt i skriveprocessen, men vil derfra bevæge sig i retning af overvejelser om identitet og selvforståelse.

Foredrag med Niels Frank booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Tilbage til forsiden.

Del denne side på:
Til toppen