Niels Bergendorff og Kristian Halsø

Niels Bergendorff og Kristian Halsø
Musik med sjæl og hjerte

Vi inviterer publikum på en musikalsk rejse til forskellige tider, steder og stemninger – vi fortolker sange og melodier fra den danske og udenlandske sangskat, men også evergreens fra film og revyer. Musikken bliver udført på klaver – og der synges fortrinsvis på det danske sprog. Vi skaber en hyggelig atmosfære, som danner rammen om et repertoire hvor tankerne og fantasien kan rejse med, og hvor alle kan nynne med på de dejlige sange og melodier.

Niels Bergendorff: Sanger. Tidligere kirkesanger i Jørlunde kirke i Ingrid Schrøder-Hansens embedsperiode.Blågård lærerseminarium – musik som liniefag. Komponist og tekstforfatter. 20 års erfaring som professionel sanger og musiker
Kristian Halsø: Pianist. Organisteksamen konservatoriet. Cand pæd. I musik. Tidligere fagkonsulent i musik Frederiksberg kommune. Komponist og tekstforfatter.

Koncerteksempler:

Årstiderne:
Årstidens danske sange. Varighed ca. 40 minutter.

Danske folkeviser:
Sange og viser igennem tiden. Varighed ca. 40 minutter.

Sange fra gamle danske film:
Der vil blive fortalt lidt om de forskellige film, imellem sangene. Varighed ca. 40 minutter

Kai Normann Andersen:
En hyggelig koncert med evergreens som vi alle kender. Der vil undervejs blive fortalt lidt om Kai Normann Andersens liv og virke. Varighed ca. 40 minutter.

Julens sange:
En buket af de smukkeste julesange fra ind og udland. Varighed ca. 40 minutter.

Niels Bergendorff og Kristian Halsø booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Del denne side på:
Til toppen