Nick Trier

Nick Trier

Nick Trier, født 1987, kommer fra  Kerteminde. Han er en meget udadvendt og energisk ung mand, der har drevet…

Læs mere
Book Nick

Nick Trier, født 1987, kommer fra  Kerteminde. Han er en meget udadvendt og energisk ung mand, der har drevet sin egen tømrervirksomhed de seneste 7 år. Hverdagen består af den energi han skaber igennem sporten og alle de spændende mennesker han møder på sin vej. Det er med til at gøre en forskel og skabe motivation for en masse nysgerrige unge. Det gør han blandt andet på Camp True North og gennem sit foredrag ”Positivt Kaos”, som handler om en meget hård fortid med elitesport, sexuel misbrugt, stoffer, kaos og MOTIVATION til at komme tilbage til virkeligheden.

Foredrag af Nick Trier:

Positiv kaos

I alderen fra 11-15 år blev han sexuelt krænket af en ældre mand. Denne mand ødelagde ham fuldstændig i en alt for tidlig alder og udsatte ham for grimme ting som han i dag knap kan tale om. Nick var sindssyg bange i hele den periode hvor det stod på, men han var totalt splittet. Nick fortæller ærligt om sin tid hos manden og den efterfølgende retssag, hvor han bliver sat i fængsel.

Nick fandt meget hurtigt tilflugt i stofferne – han kommer væk fra tankerne om manden. Nick ryger hash hver eneste dag i 8 år og de hårde stoffer er også en stor del af det. Som 20-årig landede han på sygehuset med en overdosis af stoffer. Det stopper ham ikke! Han forsætter og efter 7 år lander han på hospitalet igen. Det er et mirakel at han trækker vejret den dag i dag.

I dag er Nick Trier 110% clean fra alle stoffer. Han har haft sin egen tømrervirksomhed de seneste 7 år og arbejder som teamleder/rollemodel på Camp True North hvor man underviser unge teenagere. Han har de seneste 3 år dyrket løb på eliteplan og deltaget i 40 løb i 8 forskellige lande, hvor 2 af dem var verdensmesterskaberne i OCR løb. Han er stifter og holdkaptajn til Danmarks største løbehold på 240 løbere til Stafet For Livet, hvor der samles ind til kræftsyge patienter.

Foredrag af Nick Trier booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Tilbage til forsiden.

Vores nyhedsbrev

1-2 gange om måneden udsender vi et nyhedsbrev der indeholder aktuelle tilbud, nye forfattere, foredragsholdere, musikere, underholdere m.m.

Om Arte Booking

Siden 1946 har ARTE Booking formidlet foredrag, foredragsholdere, underholdning, stand-up komikere og musik.

Ring til os på 3848 1400 eller send en mail til booking@artebooking.dk. Vi tilbyder hurtig og professionel formidling. Vi glæder os til at hjælpe dig med at finde den rette person til jeres næste arrangement.

Skriv til os via formular