nebenGesjæft

nebenGesjæft

NEBENGESJÆFT bygger på resterne af bandet AS VALENTIN, som har begået sig fint på landets radio og TV stationer, diverse hitlister, livescener og senest en flot 2. plads i januar 2017 i det stort anlagte TV-Show Dansk Pop Talent 2016 med finale i Forum Horsens. Bandet består af garvede og rutinerede sangskrivere kombineret med en kompetent, ung og energisk rytmesektion, som driver de enkelte numre frem. Al musik er egne kompositioner og der synges på dansk. Genren er Power Pop.

Her er besætningen:

Hans-Erik Valentin – lead vokal
Paul Møller – lead guitar, keyboards og kor
Bjarne Steffen Jørgensen – rytme guitar og kor,
Jesper Nordam – Bas og keyboards
Mikael Bundgaard Pedersen – trommer på indspilninger og liveoptræden

De 3 førstnævnte udgør den trio som skriver og komponerer bandets numre. De 2 sidste er faste medlemmer i Dexters husband (Odense). Her optræder de jævnligt sammen med alle kendisserne i pop og rockbranchen og så fyrer de op under Johnny Madsen Jam.

På Nebengesjæft’s første album Lys og Lygte der udsendtes den 29. august 2017 optræder der prominente musikalske venner og gæstemusikere:

Mark Chemnitz – keyboards. Kendt som kapelmester i diverse TV-shows, musiker hos Clemens, Barbara Moleko, Erann Drori, Tomas Buttenschøn
Jesper Findshøj – guitar/kor. Producer hos (PEAK Productions) en rutineret og meget alsidig herre, som styrer knapperne på scenen i adskillige TV-shows, for bl.a. symfoniorkestre, music awards og diverse danske bands som f.eks. Rugsted & Kreuztfeldt.
Bonnie Bach Jones – kor. Kendt fra bands som Stained, Soulstar, Lady on the Rocks samt deltagelse i tv programmerne – Allstars og X-factor.
Hans Mydtskov – den allesteds nærværende kompetente saxofonist dukker også op på albummet Lys & Lygte. Han spiller koncerter og udgiver musik med bl.a. Superfly, Nordens Tone og Tiptoe Bigband. Han har tidligere vundet en DMA med Serras, er backing for Burhan G og deltager i diverse store TV-shows.
Anders Møller – Keyboard. Underviser på musikkonservatoriet og spiller bl.a. med Helms Trio,og det hotte band Absolute ABBA.

nebenGesjæft booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Del denne side på:
Til toppen