Mette Bluhme Rieck

Mette Bluhme Rieck

Foredrag af Mette Bluhme Rieck: Foredrag 1: Mit tv-liv i øst og vest Er du til sports-, antik-, jule-…

Læs mere
Book Mette
Foredrag af Mette Bluhme Rieck:

Foredrag 1: Mit tv-liv i øst og vest
Er du til sports-, antik-, jule- eller madprogrammer, så er du nok stødt på Mette Bluhme Rieck. Og senest som vært på Aftenshowet kan du flere aftener om ugen møde hende i en endnu bredere vifte af emner, historier og mennesker. På trods af det kun er få år siden, hun stillede sig foran kameraet er hun her, der og allevegne på DR1 og giver i dette foredrag et kig bag kulisserne på de mange populære programmer som hun har rejst Danmark og verden rundt for at få i kassen.

Uanset om I helst vil høre om forberedelserne, udfordringerne og afviklingen af OL i Rio de Janeiro, røverhistorierne og vurderingerne fra ’Guld i Købstæderne’ eller måske hverdagen på og omkring TV-Avisen eller Aftenshowet, så lukker Mette Bluhme Rieck jer med ind i i maskinrummet og fortæller om overvejelser, udfordringer og alt dét, der ikke kommer med i fjernsynet. Foredraget krydres med bag-om billeder, video fra hverdagen bag kameraet og klip fra programmerne. Også dem hun måske egentligt ville ønske aldrig var kommet på bånd.

Foredrag 2: ”Ind i antikken” m. Kasper Nielsen
Programmerne ”Guld på Godset” og siden hen ”Guld i Købstæderne” har en særlig plads i Mette Bluhme Riecks hjerte, da hun – foruden at have været vært på mere end 40 timer af den omrejsende jagt på Danmarkshistorien og danskernes klenodier – også var med til at opfinde og udvikle programmet. Gennem programmerne mødte hun vurderings- og salgsdirektør ved Bruun Rasmussen Kunstauktioner, Kasper Nielsen, som hun privat danner par med. Hjemme hos dem lever den evige diskussion om det er Kaspers erfaring og klassiske smag, der skal dominere indretningen eller om det er Mettes fund og pludselige indfald.

Hør dem fortælle historien om antikbølgen på dansk tv, fra første skvulp og videre til den tsunami, der de sidste par år har skyllet ind over alle kanaler og revet danskerne med. Få de sjoveste anekdoter, vildeste vurderinger og et solidt blik ind bag tæppet i både tv- og auktionsbranchen. Bliv klogere på, hvad du bestemt ikke må smide ud og hvorfor de bedste kup altid er dem, hvor du har hjertet med.

Ordstyrer:
Ud over at holde ovenstående foredrag kan Mette Bluhme Rieck bookes som ordstyrer/moderator.

CV:

Mette Bluhme Rieck er kendt fra:

  • Aftenshowet (2017-), DR1
  • Guld til Danmark – OL i Rio (2016), DR1 Nyhedsvært på DR Sporten (2016-2017)
  • Spis & Spar (2016-2017), DR1
  • Guld i Købstæderne (2015-), DR1
  • Det er vores jul (2014), DR1
  • Guld på Godset (2013-2014), DR1
  • Antikduellen (2013-2015), DR1
Endnu mere om Mette Bluhme Rieck

Mette Bluhme Rieck har været tv-vært og journalist på DR siden 2010. Hun har læst samfundsvidenskab på Roskilde Universitet inden hun blev uddannet journalist. Første gang hun dukkede frem på skærmen var som vært på DR1 programmet Antikduellen i 2013. Før det havde hun i en årrække arbejdet bag kameraet som journalist og tilrettelægger på flere livsstils- og børneprogrammer på DR. Ved et tilfælde endte hun en dag foran kameraet, og siden blev det hurtigt til en lang række programmer i antik- og designgenren. Et emne der i den grad interesserer den loppeentusiastiske Mette.

I 2016 tog Mette springet fra antik til DR Sporten, og dermed gik turen ind i TV-Avisens studie som oplæser af sportsnyhederne. Tiden på Sporten bød på mange rejser og oplevelser inklusiv den ultimative sportsbegivenhed: OL i Rio de Janeiro. Medaljerne væltede ind til de danske atleter og de endte alle i godt selskab i sofaen hos Mette og kollegerne Peter Møller og Kim Bildsøe Lassen. Siden er Sporten skiftet ud med jobbet som vært på DR1’s Aftenshowet, hvor hun med stor indlevelse, humor og nærvær møder danskerne – kendte som ukendte – og guider seerne gennem aktuelle og personlige historier.

Foredrag med Mette Bluhme Rieck booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

 

Fotokredit: Dean Strange

Tilbage til forsiden.

Vores nyhedsbrev

1-2 gange om måneden udsender vi et nyhedsbrev der indeholder aktuelle tilbud, nye forfattere, foredragsholdere, musikere, underholdere m.m.

Om Arte Booking

Siden 1946 har ARTE Booking formidlet foredrag, foredragsholdere, underholdning, stand-up komikere og musik.

Ring til os på 3848 1400 eller send en mail til booking@artebooking.dk. Vi tilbyder hurtig og professionel formidling. Vi glæder os til at hjælpe dig med at finde den rette person til jeres næste arrangement.

Skriv til os via formular