Martin Kreutzer

Martin Kreutzer

Martin Kreutzer (født: 1972) hører til landets mest eftertragtede foredragsholdere, når det gælder præstationsfremmende ernæring og livsstil. Både i rollen som foredragsholder, forfatter (bl.a. til bestselleren ”Antiinflammatorisk kost – sluk branden der hærger dig indefra” og guiden ”Eksamenspower – spis dig til mindre stress og bedre karakterer”) og som personlig ernæringsvejleder, kobler han som gammel ‘rotte’ i gamet sin store viden fra et tiår i den naturvidenskabelige forskningsverden med sine erfaringer fra den succesfulde vejledning af tusindvis af klienter.

Foredrag af Martin Kreutzer

Foredrag 1: Toptunet hjerne- og kropskemi

Det er ikke naturbestemt at være:

  • TRÆT NÅR DU VÅGNER
  • HUMØRSYG SIDST PÅ EFTERMIDDAGEN
  • ØM I LEDDENE EFTER TRÆNING
  • UDBRÆNDT LÆNGE FØR SENGETID

Men hvis dine kostvaner og den øvrige livsstil bringer kropskemien i ubalance og forsømmer at skabe fundamentet for hele dens trivsel, så er det akkurat, hvad der sker. Rigtig mange af os er trods velstand og talrige muligheder for at stræbe mod det optimale, tykke og/eller ude af form, energiforladte, sygdomsramte og stressede – eller på vejen til at blive det. Det gør vores foredrag op med.

Så glæd dig til at deltage i en fyrig dialog, hvor Martin Kreutzer, forfatter til bestselleren ”Antiinflammatorisk kost – sluk branden der hærger dig indefra”, med afsæt i hverdagens udfordringer på underholdende vis formidler konkrete redskaber til at rykke dig i en retning, der understøtter din daglige ydeevne, og gør 2018 til dit mest energirige år – uanset om det gælder din træning, jobbet eller familielivet!

Foredrag 2: Vind over gigten med gaflen
Du går til lægen med en løbeskade eller ondt i ryggen – og kommer tilbage med G-ordet: G som i gigt. Og G som i gammel, tilføjer du måske for egen regning. For selv om gigt påvirker hver anden 40-årig og stort set alle over 60 år, er det ikke en diagnose, ret mange har lyst til at lufte offentligt. Men det er der god grund til at gøre, for en overkommelig og målrettet indsats hver dag gør en verden til forskel for, om man kan blive ved med at leve det liv, man ønsker, i stedet for at lade sig begrænse.

Dine kostvaner har afgørende betydning for evnen til at leve med gigt. Ved at spise de rigtige ting stiver du immunforsvaret af og hjælper kroppen med at lindre gigtsmerterne. Men hvad, hvordan, hvor meget kan være svært at gennemskue for menigmand.

Med afsæt i sin aktuelle bog (Politikens forlag, marts 2018) ”Vind over gigten med gaflen” og sine tidligere bestsellere om antiinflammatorisk kost løfter Martin Kreutzer sløret for madens magi, og giver dig konkrete redskaber til, hvordan du spiser dig til gigtlindring. Foredraget berører også øvrige livsstilsfaktorer, og der er garanti for, at du går hjem med et hav af værktøjer.

Foredrag 3: Businesspower
Spis dig til mindre stress og bedre performance

Det moderne arbejdslivs er ofte præget af perioder, hvor stressniveauet stiger til urimelige højder, og hvor du presses til det yderste. I den forbindelse er kosten og din øvrige livsstil afgørende faktorer. Med den helt rette strategi kan du optimere din mentale ydeevne, øge overskuddet i en travl hverdag og holde sygdomme stangen.

Foredraget giver dig de ernæringsmæssige redskaber til at takle et presset arbejdsliv med bravour. Det smitter direkte af på energien og overskuddet når du kommer hjem. Du får konkrete retningslinjer for hvordan du gennem kosten spiser dig til et fysisk fundament som gør dig stærk i en travl og til tider presset hverdag – og i stand til at være bedst når det gælder.

Du får blandt andet: – En konkret introduktion til hvad der skal spises af styrkende sager for at skabe energi og overskud. – Den perfekte koststrategi til en udfordrende dag på kontoret. – Inspiration til en masse små som store knapper der kan skrues på, så din mentale ydeevne når nye højder. – Redskaber til gennem ernæring og motion at mindske den belastning som arbejdets stress og jag skaber i kroppen og knoppen.

Foredrag med Martin Kreutzer booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Giv dig selv og dine nærmeste en oplevelse. Book et foredrag med den prøjsiske sundhedspragmatiker!

Jeg kan varmt anbefale Kreutzer – som inspirerende foredragsholder og kostvejleder. Hver eneste dag bruger jeg hans gode råd og leveregler. Faktisk er der en større kreds af mennesker omkring mig der lever “The Kreutzer Way”. Har du chancen, så book ham.
Jens Bager, President & CEO, ALK

Kreutzer er indbegrebet af commitment, dedikation og passion, med en evne til at servere knivskarpe og velformulerede budskaber til sine hungrende publikummer.
Mads Transel, Chief Commercial Officer Giritech A/S

Med sin provokerende og yderst underholdende stil formår han at skabe en afslappet atmosfære, med masser af plads til at imødekomme folks spørgelyst.
Kim Rud-Petersen, Koncerndirektør, Gjensidige Forsikring

 

Fotokredit: Fotograf Tina Brok Hansen

Tilbage til forsiden.

Del denne side på:
Til toppen