Martin Kreutzer

Martin Kreutzer

Martin Kreutzer (født: 1972) hører til landets mest eftertragtede foredragsholdere, når det gælder præstationsfremmende ernæring og livsstil. Både i rollen…

Læs mere
Book Martin

Martin Kreutzer (født: 1972) hører til landets mest eftertragtede foredragsholdere, når det gælder præstationsfremmende ernæring og livsstil. Både i rollen som foredragsholder, forfatter (bl.a. til bestselleren ”Antiinflammatorisk kost – sluk branden der hærger dig indefra” og guiden ”Eksamenspower – spis dig til mindre stress og bedre karakterer”) og som personlig ernæringsvejleder, kobler han som gammel ‘rotte’ i gamet sin store viden fra et tiår i den naturvidenskabelige forskningsverden med sine erfaringer fra den succesfulde vejledning af tusindvis af klienter.

Foredrag af Martin Kreutzer

Foredrag 1: Velsmurt – Spis dig fra inflammationspræget sygdom, overbelastningsskader og andre skavanker
Du går til lægen med en løbeskade eller ondt i ryggen – og kommer tilbage med G-ordet: G som i gigt. Og G som i gammel, tilføjer du måske for egen regning. Eller du får lavet et rutinemæssigt helbredstjek og kommer hjem med advarsel om forhøjet sukkertal, kolesterol og andre tegn på alderstrykket. Men lad nu være med at opgive dig selv, for du kan sætte tiden tilbage!

En overkommelig og målrettet indsats hver dag gør en verden til forskel for, om du kan blive ved med at leve det liv, du ønsker, i stedet for at lade dig begrænse.

Dine kostvaner har afgørende betydning for evnen til at slå inflammationen, som både koster på helbredet og hverdagens overskud, ned. Ved at spise de rigtige ting stiver du immunforsvaret af og hjælper kroppen med at lindre symptomerne. Men hvad, hvordan, hvor meget kan være svært at gennemskue for menigmand.

Med afsæt i min aktuelle bog ”Velsmurt” og mine tidligere bestsellere om antiinflammatorisk kost løfter jeg sløret for madens magi, og giver dig konkrete redskaber til, hvordan du spiser dig til et velfungerende immunforsvar. Foredraget berører også øvrige livsstilsfaktorer, og der er garanti for, at du går hjem med et hav af letanvendelige værktøjer.

Foredrag 2: Toptunet hjerne- og kropskemi

Det er ikke naturbestemt at være:

  • TRÆT NÅR DU VÅGNER
  • HUMØRSYG SIDST PÅ EFTERMIDDAGEN
  • ØM I LEDDENE EFTER TRÆNING
  • UDBRÆNDT LÆNGE FØR SENGETID

Men hvis dine kostvaner og den øvrige livsstil bringer kropskemien i ubalance og forsømmer at skabe fundamentet for hele dens trivsel, så er det akkurat, hvad der sker. Rigtig mange af os er trods velstand og talrige muligheder for at stræbe mod det optimale, tykke og/eller ude af form, energiforladte, sygdomsramte og stressede – eller på vejen til at blive det. Det gør vores foredrag op med.

Så glæd dig til at deltage i en fyrig dialog, hvor Martin Kreutzer, forfatter til bestselleren ”Antiinflammatorisk kost – sluk branden der hærger dig indefra”, med afsæt i hverdagens udfordringer på underholdende vis formidler konkrete redskaber til at rykke dig i en retning, der understøtter din daglige ydeevne, og gør 2018 til dit mest energirige år – uanset om det gælder din træning, jobbet eller familielivet!

 

Foredrag 3: Businesspower
Spis dig til mindre stress og bedre performance

Det moderne arbejdslivs er ofte præget af perioder, hvor stressniveauet stiger til urimelige højder, og hvor du presses til det yderste. I den forbindelse er kosten og din øvrige livsstil afgørende faktorer. Med den helt rette strategi kan du optimere din mentale ydeevne, øge overskuddet i en travl hverdag og holde sygdomme stangen.

Foredraget giver dig de ernæringsmæssige redskaber til at takle et presset arbejdsliv med bravour. Det smitter direkte af på energien og overskuddet når du kommer hjem. Du får konkrete retningslinjer for hvordan du gennem kosten spiser dig til et fysisk fundament som gør dig stærk i en travl og til tider presset hverdag – og i stand til at være bedst når det gælder.

Du får blandt andet: – En konkret introduktion til hvad der skal spises af styrkende sager for at skabe energi og overskud. – Den perfekte koststrategi til en udfordrende dag på kontoret. – Inspiration til en masse små som store knapper der kan skrues på, så din mentale ydeevne når nye højder. – Redskaber til gennem ernæring og motion at mindske den belastning som arbejdets stress og jag skaber i kroppen og knoppen.

Foredrag med Martin Kreutzer booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Giv dig selv og dine nærmeste en oplevelse. Book et foredrag med den prøjsiske sundhedspragmatiker!

Jeg kan varmt anbefale Kreutzer – som inspirerende foredragsholder og kostvejleder. Hver eneste dag bruger jeg hans gode råd og leveregler. Faktisk er der en større kreds af mennesker omkring mig der lever “The Kreutzer Way”. Har du chancen, så book ham.
Jens Bager, President & CEO, ALK

Kreutzer er indbegrebet af commitment, dedikation og passion, med en evne til at servere knivskarpe og velformulerede budskaber til sine hungrende publikummer.
Mads Transel, Chief Commercial Officer Giritech A/S

Med sin provokerende og yderst underholdende stil formår han at skabe en afslappet atmosfære, med masser af plads til at imødekomme folks spørgelyst.
Kim Rud-Petersen, Koncerndirektør, Gjensidige Forsikring

 

Fotokredit: Fotograf Tina Brok Hansen

Tilbage til forsiden.

Vores nyhedsbrev

1-2 gange om måneden udsender vi et nyhedsbrev der indeholder aktuelle tilbud, nye forfattere, foredragsholdere, musikere, underholdere m.m.

Om Arte Booking

Siden 1946 har ARTE Booking formidlet foredrag, foredragsholdere, underholdning, stand-up komikere og musik.

Ring til os på 3848 1400 eller send en mail til booking@artebooking.dk. Vi tilbyder hurtig og professionel formidling. Vi glæder os til at hjælpe dig med at finde den rette person til jeres næste arrangement.

Skriv til os via formular