Margaret Lindhardt

Margaret Lindhardt
Foredrag med Margaret Lindhardt:

17 år med Giro 413 – historier om programmet og fællessang
Margaret Lindhardt har været vært for Giro 413 fra 1995 – 2012. Det har givet hende et særdeles godt kendskab til danskernes familie- og festliv, så hun har i massevis af anekdoter om de forskellige slags hilsner og musikønsker. Der er også meget at fortælle om programmets lange og farverige historie, om fantasifulde indsamlingsmåder og om musikken i radioens ældste og stadig mest rummelige underholdningsprogram. Ud over at bringe hilsner og musikønsker er formålet med Giro 413 at samle penge ind. Hør hvem der får glæde af de indsamlede beløb, og hvad de bliver brugt til.

Til Giro 413 hører der naturligvis også musik, og publikum får rig lejlighed til at synge med på nogle af de kendte og elskede sange, der siden 1946 har været spillet i Giro 413 – fra Liva Weel og Otto Brandenburg til Lars Lilholt og Kim Larsen.

Margaret Lindhardt synger for, og den fremragende harmonikaspiller Kurt Larsen akkompagnerer, så alle har lyst til at synge med.

Margaret Lindhardt:
Margaret Lindhardt er seminarieuddannet lærer – siden 1981 programmedarbejder i Danmarks Radio. Hun har i årenes løb været vært på mange forskelligemusik programmer f.eks. ”Go’morgen P3”, ”Fri Fredag” og ”P4-aften” – fra 1995- 2012 tilrettelægger og vært på Giro 413. Hun har desuden lavet musikalske portrætter af danske og udenlandske kunstnere og sangskrivere – og fortalt historier om Danmark og danskerne i programmet ”Danmark kort” på P1. Hun laver nu forskellige musikprogrammer på P5.

Margaret Lindhardt har lagt stemme til stort set alle emner og programtyper både på radio og TV – bl.a. dokumentarudsendelser, radiospil, satire og desuden oplæsning af digte og litteratur. Musik – og især sang – har altid været en nødvendig og integreret del af såvel arbejdslivet som fritiden for Margaret Lindhardt, der har sunget siden barndommen – både som kor- og visesanger.

Kurt Larsen:
Kurt Larsen er seminarieuddannet lærer, har undervist på talrige kurser som musikpædagog og været musikleder – og er desuden komponist. Han har spillet harmonika i mere end et halvt hundrede år, været professionel musiker i over 30 år og spiller gerne alle genrer. I årenes løb har han spillet til et utal af teaterforestillinger, til cabaret’er, medvirket i film (bl.a. ”Dansen med Regitze”) og talrige radio- og TV-udsendelser – og har akkompagneret i stribevis af sangere, bl.a. Maria Stenz, Edith Guillaume og Kirsten Siggaard.

Kurt Larsen har skrevet musik til film, teater, viser og børnesange, har udgivet flere CD’er med bl.a. egne kompositioner, spiller i flere jazzgrupper og er specialist i franske viser og musettemusik.

Foredrag med Margaret Lindhardt booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Tilbage til forsiden.

Del denne side på:
Til toppen