Malene Lei Raben

Malene Lei Raben

Malene Lei Raben (f. 1969), cand.jur. fra Københavns Universitet. Har en lang karriere bag sig som bl.a. administrerende direktør og chef i mediebranchen. Sideløbende med karrieren også aktiv debattør, fast klummeskribent for Politiken, smagsdommer på DR2, tv-vært og mor til tre.

I 2017 sagde Malene Lei Raben under en vis bevågenhed farvel til arbejdslivet, som hun kendte det, på ubestemt tid. I dag er hun selvstændig juridisk rådgiver og forfatter. FRUEN er hendes første bog.

Foredrag af Malene Lei Raben:

Fruen – en datters historie om kærlighed og frihed. Bog, Gyldendal sept. 2019.
Malene Lei Raben skriver i den anmelderroste erindringsfortælling om sin komplekse, svære og kærlighedsfulde relation til sin mor, en bog om mødre, moderskab og kærlighed. Samtidig er bogen et Danmarksbillede fra skilsmissernes og de politiske kampes 1970’ere og frem.

’Stærk, rasende gavmild bog. Mere!’ skrev Bjørn Bredal i Politiken.

Med afsæt i sin bog ’Fruen – en datters fortælling om kærlighed og frihed’ fortæller Malene Lei Raben om sin barndom i 1970’erne. Hvordan var det at vokse op i skyggen af selvrealiserende, stærke voksne midt i ungdomsoprørets politiske, kulturelle, sociale og seksuelle samfundsomvæltning. Hvilken betydning havde det for familierne, for kvinderne og måske især for børnene.

Med afsæt i sin bog ’Fruen – en datters fortælling om kærlighed og frihed’ fortæller Malene Lei Raben om at skrive sin egen historie om til en fængende pageturner af en fortælling. Hvilke overvejelser gør man sig i forhold til sig selv og sine nærmeste, hvordan finder man tid og ro til at skrive og hvordan arbejder man med udtrykket.

Foredrag med Malene Lei Raben booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Tilbage til forsiden.

Del denne side på:
Til toppen