Lone Hørslev

Lone Hørslev

Lone Hørslev – digter, romanforfatter, sangskriver, sanger. Født i 1974, opvokset i Vestjylland og uddannet fra Forfatterskolen 2003. Debuterede i 2001 med digtsamlingen “TAK”, og har siden udgivet 4 digtsamlinger, senest La´os´(september 2012). Lone Hørslev har bl.a. udgivet romanerne “Sorg og camping” (2011), “Dyrets år – En roman om Marie Grubbe” (2014), novellesamlingen “En ordentlig mundfuld” (2017) og digtsamlingen “Dagene er data” (2018).

Hørslev har modtaget en række legater og priser, bl.a. Statens kunstfonds 3-årige stipendium, Michael Strunge-prisen og Beatrice-prisen fra Det Danske Akademi. Sorg og camping var i 2012 nomineret til både DR’s romanpris og Berlingskes litteraturpris.

Foredrag af Lone Hørslev:

Lone Hørslev er dansk forfatter og digter. I hendes seneste roman, “Dyrets år”, kaster hun blikket på en af 1600-tallets fascinerende kvindeskikkelser og giver os historien om Marie Grubbe. I romanen er snittet lagt i de kolde vintermåneder i 1666, hvor Marie Grubbe kun er 23 år og frue på Akershus Slot i det gamle Oslo. “Dyrets år” er en fortælling om begær, hemmelige forhold og lyster, som er svære at styre. Lone Hørslev vil fortælle om arbejdet med bogen. Om research og intuition. Om poesi og fortælleglæde, trolddom og magi og erotikkens magt over mennesket Marie Grubbe.

Foredrag med Lone Hørslev booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Tilbage til forsiden.

Del denne side på:
Til toppen