Lise Ringhof og Erik Lindsø

Lise Ringhof og Erik Valeur

Lise Ringhof og Erik Valeur tilbyder forfatterarrangement i forbindelse med de bøger de har skrevet sammen. Mød forfatterparret bag…

Læs mere
Book Lise

Lise Ringhof og Erik Valeur tilbyder forfatterarrangement i forbindelse med de bøger de har skrevet sammen.

Mød forfatterparret bag den historiske roman trilogi om familien Brinch og det 20. århundredes danmarkshistorie!

Med afsæt i trilogiens første to bøger ”Det er de danske som flygter” og ”Det er de oprørske der svigter” taler forfatterne om de forskellige temaer i bogen: mænd og kvinder, børn, racehygiejne, diskrimination, sociale forskelle, oprørs tiden – og de magtfuldes politik, verdenskrigene, danskerne, danskhed, og danmarkshistorien.

Forfatterne kommer også ind på, hvordan deres veje krydses, og løfter sløret for deres forfatter samarbejde – herunder research og idéudvikling.

Foredrag med Lise Ringhof og Erik Valeur booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Tilbage til forsiden.

Vores nyhedsbrev

1-2 gange om måneden udsender vi et nyhedsbrev der indeholder aktuelle tilbud, nye forfattere, foredragsholdere, musikere, underholdere m.m.

Om Arte Booking

Siden 1946 har ARTE Booking formidlet foredrag, foredragsholdere, underholdning, stand-up komikere og musik.

Ring til os på 3848 1400 eller send en mail til booking@artebooking.dk. Vi tilbyder hurtig og professionel formidling. Vi glæder os til at hjælpe dig med at finde den rette person til jeres næste arrangement.

Skriv til os via formular