Lisbeth Knudsen

Lisbeth Knudsen

Direktør og chefredaktør på mandag morgen. Bestyrelsesformand Det Kongelige Teater og Danmarks Medie- og Journalisthøjskole.

Lisbeth Knudsen er uddannet som journalist og har igennem de sidste 30 år arbejdet inden for en række forskellige medier. I sine foredrag bruger hun sin store erfaring til at servere fordomsfrie og skarpe kommentarer til alt, hvad der rører sig inden for medier, kommunikation, samfund, ledelse og IT.

Lisbeth Knudsen er en central person og meningsdanner i den danske medieverden og kan give indblik i mange aspekter. Hun holder inspirerende og skarpe foredrag om blandt andet medier, ledelse, politik, demokrati, digital udvikling, fake news og erhvervslivet.

Lisbeth Knudsen er uddannet som journalist men har i størstedelen af sin karriere været leder af større medieorganisationer i Danmark og en central meningsdanner. Hun startede på Berlingske som politisk journalist, politisk redaktør og senere erhvervsredaktør og søndagsredaktør og medlem af chefredaktionen med ansvar for bl.a. strategiudvikling og markedsføring. Herefter blev hun i 1990 ansvarshavende chefredaktør for Det Fri Aktuelt og administrerende direktør for A-Pressens samlede medieaktiviteter. Her fra gik turen til en nyoprettet stilling som nyhedsredaktør og ansvarlig for al nyhedsproduktion, en række magasiner og sport i DR fra 1998 til 2006. Turen gik tilbage til Det Berlingske Hus i 2007 og jobbet som koncernchef for hele Berlingske Media og ansvarshavende chefredaktør for Berlingske Tidende.

Hun forlod jobbet i 2015 i forbindelse med et ejerskifte i koncernen til belgiske De PeersGroup og har siden været ansvarshavende chefredaktør og direktør for medievirksomheden Mandag Morgen og Tænketanken Mandag Morgen, som beskæftiger sig med dybgående analyser inden for alle dele af samfundsudviklingen i både offentlig og privat sektor.

I dag er Lisbeth bestyrelsesformand for Danmarks Medie- og Journalisthøjskole. Derudover er hun bestyrelsesformand for Det Kongelige Teater. Hun skriver faste blogs på www.altinget.dk og www.mediebloggen.dk

Foredrag af Lisbeth Knudsen:

Foredragene skræddersyes til det enkelte arrangement og den enkelte målgruppe. Af mulige emner kan nævnes journalistik, politik, demokrati, kultur- og mediepolitik samt ledelse, digital transformation, Industri 4.0, arbejdsmarkedsforhold, innovation, nye forretningsmodeller og erhvervsudvikling.

Foredrag med Lisbeth Knudsen booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Tilbage til forsiden.

Del denne side på:
Til toppen