Lisa Dalsgaard

Lisa Bønsdorff Dalsgaard

Foredrag af Lisa Dalsgaard:

Foredrag 1: Vinder af ‘Årets Kvindelige Iværksætter’: Her er min historie
I 2016 blev Lisa kåret til Årets Kvindelige Iværksætter i Danmark. Siden da har hun vundet en række andre priser med hendes virksomhed GoodiePack, en digital kommunikationskanal. Lisa fortæller sin personlige historie, om hvordan hun er gået fra en opvækst i den nordjyske muld til at bo i New York, og til at skabe en international virksomhed i bragende fremgang. En motiverende fortælling med op og nedture, men med budskabet om at alt er muligt, og at du kan hvad du vil!
Varighed: 45 min + spørgsmål

Foredrag 2: Digitalisering: Relevant indhold kan ikke gå alene
I 2016 blev Lisa kåret til Årets Kvindelige Iværksætter i Danmark. Siden da har hun vundet en række andre priser med hendes virksomhed GoodiePack, et software værktøj, der giver virksomheder mulighed for at skabe deres egen digital kommunikationskanal. Lisa fortæller nærmere om de udfordringer, der eksisterer ved gængse kommunikationskanaler, og hvordan oplevelsesøkonomi er med til at disrupte den digitale kommunikation.
Varighed: 45 min + spørgsmål

Foredrag 3: Kommerciel strategi: Personlig Branding er livsvarigt på godt og ondt
I 2016 blev Lisa kåret til Årets Kvindelige Iværksætter i Danmark. Siden da har hun vundet en række andre priser med hendes virksomhed GoodiePack, et software værktøj, der giver virksomheder mulighed for at skabe deres egen digital kommunikationskanal. Lisa har en stor passion for kommerciel strategi og har tidligere hjulpet flere hundrede virksomheder med deres kommercielle strategi og personlige branding. Lisa fortæller hvorfor personlig branding kan være afgørende for en virksomheds succes, og hvordan man holder sig på sporet med et mål for øje.
Varighed: 45 min + spørgsmål

“Jeg har booket Lisa af flere omgange til events og det har altid været en succes. Lisa er fantastisk imødekommende i hendes kommunikation før arrangementet og hun stråler fra hun træder ind i rummet og suger tilhørernes opmærksomhed til sig, når hun fortæller om hendes vej ind i iværksætteri. Lisa er en kvindelig iværksætter, som ikke er bleg for at fortælle om hendes oplevelser som til tider mandsdomineret verden. Hendes oplæg har været varieret ift. program, så selvom jeg har hørt hende flere gange, så har jeg altid fået noget nyt med, som jeg har kunne reflektere over.”
Jyske Bank: Lene Løvbjerg Smidstrup, Relationship Manager.

Om Lisa

Navn: Lisa Bønsdorff Dalsgaard
Født: 1998
Bopæl: Aalborg

Uddannelse:
– Cand. Soc. in Management of Creative Business Processes fra Copenhagen Business School (https://www.cbs.dk/)
– Bachelor in Marketing and Management Communication fra Aarhus School of Business (http://bss.au.dk/)

Erfaring:
– 2015 – nu: Stifter & CEO ved GoodiePack.com
– 2015 – 2018: Stifter af StartupWorks: Kontorfællesskab for tech-iværksættere på et slot.
– 2014 – 2015: Landechef hos AirHelp.com.
– 2013 – 2014: Chefredaktør ved Trendsonline.dk.

Lisa er fra juli 2018 en fast del af idé-panelt Public Service på P1 radio.

Foredrag med Lisa Dalsgaard booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Tilbage til forsiden.

Del denne side på:
Til toppen