Line Bloch Poulsen

Line Bloch

Line Bloch Poulsen er datter til Mette Bloch – dobbelt verdensmester i roning

Foredrag af Line Bloch Poulsen:

Sådan knækker man et menneske – en hudløs ærlig beretning om mobning og konsekvenserne heraf.

“Da det ringede ud til spisefrikvarter gjorde jeg som jeg plejede. Jeg skyndte mig at få fat i min madpakke i min taske, inden mine mobbere kylede min taske ud af vinduet, hvor den ville lande som den plejede, i skolegårdens hinkerude, hvor meningen så var at jeg skulle ydmyges ved at gå og samle mine ting sammen, mens de andre morede sig. De dage jeg nåede at få fat på madpakken, fik jeg frokost. Så måtte tasken vente med at blive hentet. Min frokost spiste jeg ude på en bagtrappe som kun rengøringspersonlaet brugte. Dette udspillede sig i 5. klasse. Men det var startet mange år før. Jeg havde ellers glædet mig til at starte i skole, som de fleste børn jo gør. Og det var også både sjovt og spændende den første tid, og med det mener jeg de første 2 uger. Derfra startede mit liv i helvede.”

Et foredrag der er vedrørende og skræmmende for både børn og voksne.

Hvad er mobning?
Hvordan føles det at være jagtet vildt hver eneste dag, så meget at det fortsætter i drømmene?

Line arbejder i dag med børn og gør hvad hun kan for at historien IKKE skal gentage sig. Men det er svært og kræver at hun konstant har øjne og ører på stilke.

Få historien om hendes skoletid, og hør hvad du skal være opmærksom på, hvis du vil have en chance for at stoppe mobning.

Foredrag med Line Bloch Poulsen booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Reference:

Vi havde i aftes besøg af Line Bloch, der holdt et meget personligt og hjertegribende foredrag om mobning for et publikum bestående af både børn og voksne. I stedet for at holde et langt lidelsesfyldt foredrag om alle sine traumatiserende oplevelser, valgte Line at gøre det kort og helt nøgternt, men stadig 100 % ærligt og herefter gå i dialog med publikum. Det fungerede virkelig godt, og vi havde en rigtig god dialog efterfølgende, hvor stort set alle i salen havde spørgsmål og kommentarer. Line tilbyder ingen mirakelløsninger, men hendes historie og personlige erfaringer er så friske i hendes erindring, at vi alle gik derfra med et ønske om at gøre hvad vi kan for at fjerne mobningens hæslige spøgelse. Foredraget er oplagt til skoler, forældre og til professionelle undervisere.
Brian Kronborg, AOF Center Sydjylland

Tilbage til forsiden.
Del denne side på:
Til toppen