Lene Johansen

Lene Johansen er bedst kendt som studievært på DR – bl.a. mange år på TV-Avisen og Deadline – senest…

Læs mere
Book Lene

Lene Johansen er bedst kendt som studievært på DR – bl.a. mange år på TV-Avisen og Deadline – senest på det globale magasin DR2 Dagen sammen med Jakob Illeborg.

Hun er uddannet journalist med flere end tyve års erfaring fra radio, tv og den skrevne presse – både aviser og magasiner. Lene Johansen skriver desuden bøger, holder foredrag, underviser og står bag to interviewserier: ‘Modige Kvinder’ fra 2008 om kvinder forskellige steder i verden, der risikerer deres eget liv for en større sag. Og ‘Europæiske Divaer’ 2014 med europæiske skuespillerinder over 60.

Lene Johansen har stor erfaring som moderator ved både større og mindre arrangementer. Ud over præsentation består Lene Johansens opgave ved arrangementerne i interviews og afdækkende debatter, hvor Lene Johansens håndtering er karakteriseret som en ‘jernhånd i en fløjlshandske’.

Lene Johansen har undervist på Den Journalistiske Efteruddannelse og højskolerne Krogerup og Vallekilde. Siden 2014 har Lene Johansen sammen med Karen Widding holdt sommerhøjskole på Ebeltoft Filmhøjskole.

Desuden er Lene tilknyttet som censor på Danmarks Journalist Højskole, har erfaring fra bestyrelsesarbejde for den humanitære organisation PLAN og er medlem af Kirkens Korshærs advisory-board.

Lene Johansen holder også foredrag – enten med udgangspunkt i sine bøger eller på bestilling.

Moderator:

Lene Johansen fungerer som moderator på større konferencer, større og mindre debatarrangementer eller interviewer ved særlige begivenheder.

Gennem årene har hun løbende arbejdet for; DI, DA, Dansk Lærerforening, BL, DJØF, DanskLive, Ingeniørforeningen, KL, Kirkens Korshær, Kulturministeriet, Kunststyrelsen, Ministeriet for Børn og Unge, Institut for Menneskerettigheder, Nordisk Ministerråd, Rådet for Socialt Udsatte, ServiceStyrelsen, Socialministeriet, Trafikministeriet, Ældresagen, Copenhagen Dox, Pix – blandt mange, mange andre.

Udover at facilitere forløbet og perspektivere indholdet, består Lenes opgave i at interviewe og sørge for afdækkende debatter, her er Lene Johansens håndtering karakteriseret som en ‘jernhånd i en fløjlshandske’.

Lene kan også medvirke til selve opbygningen og planlægningen af arrangementerne, så emnerne belyses bedst muligt.

Foredrag:

Lene Johansen kan også bookes til foredrag om journalistik og medier eller ud fra de bøger og serier, hun laver. Kan også holde foredrag udfra nogle givne rammer.

Lene Johansen booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Tilbage til forsiden.

Vores nyhedsbrev

1-2 gange om måneden udsender vi et nyhedsbrev der indeholder aktuelle tilbud, nye forfattere, foredragsholdere, musikere, underholdere m.m.

Om Arte Booking

Siden 1946 har ARTE Booking formidlet foredrag, foredragsholdere, underholdning, stand-up komikere og musik.

Ring til os på 3848 1400 eller send en mail til booking@artebooking.dk. Vi tilbyder hurtig og professionel formidling. Vi glæder os til at hjælpe dig med at finde den rette person til jeres næste arrangement.

Skriv til os via formular