Lasse Løager

Lasse Løager

Lasse Løager er forfatter, foredragsholder og fotograf.

Foredrag af Lasse Løager:

Gid jeg var normal
En dreng vokser op i Vestjylland, møder hård modstand og lærer tidligt, hvad det vil sige at miste fast grund under fødderne. Hvordan tackler et barn sorg, vold og svigt? Hvilke strategier bruges og hvorfor? Lasse har, på trods af at have haft alle odds imod sig, formået at vende sin største sorg til drivkraft.

Et foredrag med Lasse Løager er en rejse ind i et Danmark, som ganske få mennesker kender til. Det er vigtigt for Lasse at understrege, at selvom det på overfladen kan lyde som en barsk og sørgelig fortælling, er det mere, end alt andet, en fortælling om mod, humor, venskab og kærlighed.

Udtalelser fra deltagere ved foredrag:

”Lasses foredrag efterlader en åndeløs, forfærdet og betaget. Lasse formår at skildre sin personlige historie i et poetisk og varieret sprog, på en meget personlig måde, så man lever sig helt ind i en historie, som er svær at fatte! Jeg kan varmt anbefale Lasses foredrag, på Krogerup Højskole har det været et af de foredrag, som har efterladt publikum med den største undren og måben.”
– Rikke Forchhammer, Forstander på Krogerup højskole

”At komme hjem er ikke for nybegyndere og det ér måske de største helte af dem alle, dem der evner at blive dem de ér. Den kunst kan Lasse Løager, så man falder bagover. ”
– Jens Arentzen, Forfatter, instruktør, dramaturg.

Foredrag med Lasse Løager booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Tilbage til forsiden.

Del denne side på:
Til toppen