Lars Møller

Lars Møller
Foredrag med udgangspunkt i bogen “Jæger 200 – med hjertet som indsats”.

Lars Møller har udgivet bogen “Jæger 200 – med hjertet som indsats” præsenterer et foredrag der tager udgangspunkt i hans 25 år i Jægerkorpset. Det spænder fra Jægerkorpsets opgaver under den kolde krig og frem til den mere aktivistiske udenrigspolitik hvor Danmark har sendt soldater til Irak og Afghanistan. At være jægersoldat har altid været omgivet af mystik, hvilket har ført til masser af rygter, konspirationer og falske forestillinger gennem årene.

Med dette foredrag føres tilhøreren ind i den ellers meget lukkede verden. En verden fyldt med hård træning, rejser, spænding og action. Man hører om Jægersoldaternes udfordringer og spændende operationer og træning, men også om spekulationerne, frustrationerne, afsavnet, bekymringerne og den pris man kan ende med at betale. Det hele sker igennem åbne og ærlige fortællinger. Der kommer et levende ansigt på Jægersoldaten.

Foredraget bygger på utrolige historier fra virkelige opgaver og disse bruges som afsæt ind i dybere tanker om etik og moral, tanker om hvorfor man rejser fra sine børn og sætter livet på spil i et fjernt land, og hvad der sker med én når man bliver nød til at slå ihjel for ikke selv at dø. Hvad det er der får mennesker til at leve på kanten af mental og fysisk formåen uden at miste overblikket i umenneskelige situationer med ansvar for eget, kammeraters og fjenders liv? Foredraget følges af spændende billeder der giver stof til eftertanke.

Foredraget fører herefter over i en for alle aktuel del, der handler om Lars Møllers syn på og holdning til menneskets mulighed for at udvikle sig. De spændende udfordringer der ligger i gøre det man er bange for for at flytte sig ind i noget nyt. Hvordan man når sine mål og hvordan man sikrer sig at man holder fokus på at nå dem. Man hører om hvordan man kan man udvikle sig ved at bruge sit skjulte mentale potentiale? Hvordan reagerer vi normalt på mental udvikling og hvordan beslutter man sig for det? Hvordan kontrollerer man det kaos man er i og gør sit liv mere simpelt og gennemskueligt og hvordan kan man med beslutningens kraft ændre de ting man ønsker.

Foredragene af Lars Møller er interessante, relevante og oplysende og indeholder et spændende temposkift imellem fortællinger fra operationer hvorfra der hele tiden kobles ind i vores fælles verden som mennesker iblandt andre mennesker. Der er dramatiske historier der handler om liv og død og Moral og etik og De lukker op for en ukendt verden og bringer lys over Lars Møllers refleksioner på at være soldat i en eliteenhed hvor man ikke må fejle og hvor der altid forventes et topresultat. Der kobles til situationer alle mennesker kan genkende.

CV:

Lars Møller har været aktiv operativ tjenestegørende i Jægerkorpset i 25 år fra 1984 til 2009. Erfaringerne tæller opgaver fra den kolde krigs tid og frem til nye danske udstationeringer som har været et fast billede af Danmark de sidste ti år.

Sideløbende med sit arbejde i Jægerkorpset har Lars Møller brugt sin erfaring til at udvikle organisationer og andre mennesker og arbejder med strategiudvikling, lederudvikling, teambuilding og coaching af private, erhvervsfolk og elitesportsfolk for at optimere deres personlige ydelse og vejlede til større selvtilfredshed med det formål at kunne præstere mere eller bedre. Lars Møllers arbejde i denne forbindelse indbefatter udviklingsforløb for mellem- og topledere fra blandt andet Novo Nordisk, Lego, Lundbeck og Vestas samt coaching for Cykelholdet CSC og Team SaxoBank, Superliga fodboldspillere fra den danske Superliga, VM-ropiger og tre gange speedway verdens mester Nicki Pedersen. Her foruden har han været disciplin designer på TV udsendelsen Stjernetræf i mange år og har medvirket som fysisk træner ved TV udsendelsen BS og Basserne.

Foredrag med Lars Møller booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Tilbage til forsiden.

Del denne side på:
Til toppen