Kristina Holgersen

Kristina Holgersen

Romankoncert Kristina Holgersen med Line Felding og Kasper Kaae (efter Leonora Christina Skov og Helle Helle m.fl.) En koncert…

Læs mere
Book Kristina

Romankoncert

Kristina Holgersen

med Line Felding og Kasper Kaae

(efter Leonora Christina Skov og Helle Helle m.fl.)

En koncert med musik til tekster af bl.a. Leonora Christina Skov og Helle Helle

Den prisbelønnede sanger og sangskriver Kristina Holgersen udgav sidste år albummet Kapow Goodbye (tak & undskyld) i samarbejde med bestsellerforfatteren Leonora Christina Skov. Holgersen har skrevet musik og lyrik ud fra konkrete passager i Leonoras to erindringsromaner ’Den, der lever stille’ (2018) og ’Hvis vi ikke taler om det’(2021). Albummet er blevet modtaget med 5-stjernede anmeldelser:

Musikmagasinet Gaffa:
’Kristina Holgersen har virkelig skabt et dragende, lyrisk værk, der med en tydelig rem af alvor og et professionelt, distanceret blik løfter pointerne op til det universelle. Det er både sårbart og stærkt’.

Kristeligt Dagblad:
’Her er virkelig et forbillede: På gennemført og tydeligvis meget kollaborativ vis – blander sangeren fjer og blod med forfatteren og tager historierne et nyt sted hen’.

Det er langtfra første gang, at Kristina Holgersen samarbejder med stærke danske kvindelige forfattere. I 2016 udgav Holgersen albummet ’To slags mørke’, som ligeledes er skabt på baggrund af uddrag fra Helle Helles forfatterskab og romankarakterer.

Kristina Holgersen har sit eget unikke ståsted på den danske musikscene. To gange er Holgersen nomineret til Carl Prisen som Årets Tekstforfatter. I 2020, hvor hendes egen lyrik også talte samarbejder med Josefine Klougart og Niels Skousen og senest i 2022 for albummet Kapow Goodbye. Senest har hun samarbejdet med Stine Pilgaard om forestillingen ’Ø’ samt sangen ’Forårssang uden håb’, der er trykt i den nye Højskolesangbog.

Glæd dig til en oplevelse, hvor musik og litteratur smelter sammen på smukkeste og forunderligste vis, når Kristina Holgersen akkompagneres af sin trio med Line Felding på cello og Kaspar Kaae på guitar.

Romankoncerten booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Tilbage til forsiden.

Vores nyhedsbrev

1-2 gange om måneden udsender vi et nyhedsbrev der indeholder aktuelle tilbud, nye forfattere, foredragsholdere, musikere, underholdere m.m.

Om Arte Booking

Siden 1946 har ARTE Booking formidlet foredrag, foredragsholdere, underholdning, stand-up komikere og musik.

Ring til os på 3848 1400 eller send en mail til booking@artebooking.dk. Vi tilbyder hurtig og professionel formidling. Vi glæder os til at hjælpe dig med at finde den rette person til jeres næste arrangement.

Skriv til os via formular