Klaus og Servants

Klaus og Servants

Klaus og Servants kan med over 400 numre på repertoiret levere live musik og levende underholdning for enhver smag til alle former for fester. Musik og underholdning tilpasses det enkelte arrangement, så publikum får nogle uforglemmelige timer og en glad oplevelse. Klaus Strand-Holm kommer gerne ud SOLO med sin guitar, men kan også ledsages af én eller to musikere på keyboard, bas eller trommer. Klaus & Servants medbringer efter aftale lyd og lys. Udover den originale Klaus & Servants sound tilbyder bandet forskellige musikkoncepter. Uanset om der er tale om fest i byens forsamlingshus, firmafest, generalforsamling i den lokale Brugs, idrætsfest eller den private mærkedag, leverer Klaus & Servants underholdning, der matcher.

Bandet består af:

Jan Tellefsen – spiller trommer, keyboard og synger. Jan er bandets spilopmager – og når han springer ned til gæsterne i salen for at synge for og med publikum, så har han en fast aftale med Hans om, at han stiller bassen og overtager trommerne.
Klaus Strand-Holm – spiller guitar og synger. Klaus er orkesterets leder og grundlægger. Han er ansvarlig for gruppens repertoire, og han er producer på gruppens indspilninger. Desuden er han ansvarlig for den sound, som kendetegner Klaus & Servants.
Hans Dos Santos Madsen – spiller bas, trommer og synger. Det er Hans, der klarer de høje korstemmer, og hvis han ikke lige har overtaget trommerne, fordi Jan er på gulvet, er det ikke svært at placere Hans – han udgør både den høje top og den dybe bund i bandet.
Ricky Jensen – spiller keyboards og synger. Ricky har styr på tangenterne, både når han styrer orkesterets lyd fra sit podium nær mikserpulten, og når han – med tangenterne om halsen – er ude blandt publikum for at spille og underholde.

Klaus og Servants kan bookes til følgende arrangementer:

Klaus & Servants
spiller og underholder til alle former for events – foreningsarrangementer, private mærkedage og firmafester. Det er hit på hit med et repertoire på over 400 numre, og deres FLOOR SHOW er en massiv succes. Det gi’r virkelig stemning, når musikerne går rundt blandt gæsterne med trådløse mikrofoner og ditto instrumenter – nærhed, humør og duet med publikum er noget, folk tænder på.

Dinner & Dance Show
Et Dinner & Dance Show er den perfekte oplevelse for det voksne publikum. Stemningen stiger, når musikerne i slutningen af middagen bevæger sig rundt blandt gæsterne med trådløse instrumenter og mikrofoner. Herefter er dansegulvet fyldt – og det bliver det ved med at være resten af aftnen.

Melodi Grand Prix Show
Et rent festfyrværkeri af de største, populæreste og mest elskede Melodi Grand Prix sange fra det sidste halve århundrede – leveret med humor af kunstnere, som bringer festen og minderne frem. Man synger bare med på dem alle sammen !

Non Stop Dancing
Festlig og levende underholdning. Dansegulvet er fyldt, når Klaus & Servants leverer hit efter hit.

Schlager Hits
Få smurt stemmebåndet og nyd den gode stemning, når Klaus & Servants non-stop leverer de største schlager hits. Nærhed, humør og duet med publikum er på programmet, når Klaus & Servants synger de velkendte internationale schlager hits fra Helene Fischer, DJ Ötzi og Hansi Hinterseer, ligesom der er garanti for et fyldt dansegulv, når bandet spiller sange som Den knald røde gummibåd, Disco Tango, Herstedvester og mange mange flere…

Klaus Solo
Klaus tager ofte ud solo, hvor han – bevæbnet med keyboard og guitar – leverer en uforglemmelig oplevelse til dig, som virkelig ønsker en unik fest, der bliver husket!

Duo/trio
Klaus & Servants spiller også som Duo og Trio.
Uanset størrelsen på bandet synger alle med, når superhits som Herstedvester, Bank tre gange, Den bedste pige og 60’er Rock, Pop, Latin, Country & Western eller internationale hits fra 70’erne, 80’erne, 90’erne og dette årti, kommer udover scenekanten – og dansegulvet er fyldt.

Celebration Party
præsenterer et sammensat festfyrværkeri af forskellige musikalske shows.
For eksempel Dinner Show, hvor musikerne bevæger sig rundt blandt gæsterne med trådløse instrumenter og mikrofoner. Herefter Melodi Grand Prix Show, Schlager Hits og Non Stop Dancing, der garanterer tyndslidte såler på dansegulvet.

Tip et hit
er et populært underholdningskoncept, hvor Klaus spiller kendte hits – og Karin stiller lette og sjove spørgsmål, som alle kan gætte med på.
Med TIP ET HIT er der garanti for nogle sjove og hyggelige timer.

Klaus og Servants booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Del denne side på:
Til toppen