Kirsten Hammann

Når hjertet bliver knust, går hele universet i stykker. Få besøg af Kirsten Hammann I Kirsten Hammanns romaner er…

Læs mere
Book Kirsten

Når hjertet bliver knust, går hele universet i stykker.

Få besøg af Kirsten Hammann

I Kirsten Hammanns romaner er følelser virkelige og konkrete. Hendes nyeste bog, ’Georg-komplekset’ fra 2022, handler om en forfatters jalousi, da hans kone får en stor bogkontrakt. Personerne i Kirsten Hammanns romaner udlever deres følelser. De bliver som deres følelser. Der kan ske højst usædvanlige ting, når følelserne overtager handlingen. Når ens hjerte bliver knust, går hele universet i stykker.

Sådan går det for Georg, som ikke har skrevet en bog i årevis, da hans kone går i gang med sin første, godt hjulpet af et støttende forlag og et stort forskud. Georg vil gøre alt for at det skal mislykkes for hans kone. ALT. Jalousi kan sætte gang i nogle voldsomme følelser. Hvis følelserne bliver virkelige, hvis man bliver besat af dem, kan det føre til absurde og groteske begivenheder. Sådan går det i ’Georg-komplekset’.

Forfatteren Kirsten Hammann (født 1965) blev student i 1984 fra Risskov Amtsgymnasium ved Aarhus og gik på Forfatterskolen i København fra 1989-1991. Hun debuterede i 1992 med digtsamlingen ‘Mellem tænderne’. Hun har desuden skrevet romanerne ’Vera Winkelvir’, ’Bannister’, ’Fra smørhullet’, ’En dråbe i havet’, ’Se på mig’, ’Alene hjemme’ og ’Ofte stillede spørgsmål’. Kirsten Hammann har modtaget flere priser for sit forfatterskab, bl.a. Klaus Rifbjergs Debutantpris for lyrikere, Beatrice-prisen, Danske Banks litteraturpris og Søren Gyldendal-prisen. Indstillet til Nordisk Råds Litteraturpris 1998 og 2005. Livsvarig modtager af Statens Kunstfonds hædersydelse.

Forfatteren Kirsten Hammann møder publikum i en samtale om sit forfatterskab og læser op fra egne værker.

Ved brug af foto skal fotograf Sara Galbiati nævnes.

Seneste udgivelse: Georg-komplekset

Kirsten Hammann Georg KompleksetOm bogen:

Georg er færdig, slut.

Engang var han en succesrig forfatter, som solgte bøger i massevis, og både læserne og anmelderne elskede ham. Nu er han bare en midaldrende mand i skrivekrise. Men det er ikke engang det værste. Det værste er, at hans kone er begyndt at skrive en roman, og den er blevet antaget på et stort forlag, og de garanterer, at den bliver en kæmpe bestseller. Georg går i panik, og i sin desperation beslutter han sig for:

1. at sabotere sin kones bog

2. at skrive en bestseller før sin kone, om han så skal plagiere sig til det

GEORG-KOMPLEKSET er en rablende, paranoid og pinligt ærlig kriseroman om, hvor langt man vil gå for succes. Et blodigt ægteskabsdrama med voodoo, mord og djævelskab – og alle de grimme følelser, som kan være lige så svære at rejse sig fra som en behagelig lænestol.

Kirsten Hammann booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Tilbage til forsiden.

Vores nyhedsbrev

1-2 gange om måneden udsender vi et nyhedsbrev der indeholder aktuelle tilbud, nye forfattere, foredragsholdere, musikere, underholdere m.m.

Om Arte Booking

Siden 1946 har ARTE Booking formidlet foredrag, foredragsholdere, underholdning, stand-up komikere og musik.

Ring til os på 3848 1400 eller send en mail til booking@artebooking.dk. Vi tilbyder hurtig og professionel formidling. Vi glæder os til at hjælpe dig med at finde den rette person til jeres næste arrangement.

Skriv til os via formular