Kim Wilsborg Sørensen

Kim Wilsborg Sørensen
Foredrag af Kim Wilsborg Sørensen:

Livvagten – Et liv på kanten

Med udgangspunkt i sin bog ”Livvagten” fortæller han om sine oplevelser som FN-vagt i Irak og vejen dertil.

I Irak kommer han på sit livs opgave, da den iranske oberst Khalils helikopter styrter ned ved FNs hovedkvarter i Suleimaniyah. En opgave der gælder liv og død for både Khalil og Kim Wilsborg Sørensen. Han får pålagt at gå under jorden med Khalil, indtil FN er parat til at tage den iranske helikopterpilot ud af Irak. Under deres flugt rundt i Irak bliver de jagtet af det irakiske militær, den iranske efterretningstjeneste og de lokale kurdiske klaner, der alle har interesse i at få fat i Khalil.

Khalil og Kim tilbringer 6 uger sammen, hvor dagene veksler mellem frygt, håb og nervepirrende og enerverende kedsomhed. For at fordrive tiden fortæller de hinanden deres livshistorier. Khalil fortæller Kim om sit liv som helikopterpilot i Iran og den dramatiske flugt, hvor han må efterlade sin familie i Iran.

Kim beretter om sit liv, hvor jagten på eventyr har været drivkraften: faldskærmsudspringer på landsholdet, optagelsesprøven til Frømandskorpset og den efterfølgende elevtid med de store krav og prøver han blev udsat for, uddannelsen til politimand og den efterfølgende uddannelse til livvagt for Kongehuset, hvor Kim var livvagt for HKH Kronprinsen og HM Dronningen.

Kim uddannede sig til pilot og fik nogle lidt for spændende flyveture.

Foredrag med Kim Wilsborg Sørensen booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Referencer:

Et fantastisk spændende foredrag, der tryllebandt publikum.
Inge Sørensen, AOF Skive:

Jeg vil godt på vegne af Efterlønsklubben og Pensionistforeningen i Rønnede sige tusinde tak for et fantastisk foredrag. Man kunne høre en knappenål falde til jorden, når du holdt en pause, jeg var i hvert fald meget berørt da du stoppede. Det er utroligt hvad man udsætter folk for, og det er jo rigtig det du siger, at hvad kommer det jer ved som har været ude i krigszonerne hvad et bræt koster i Silvan kontra Bauhaus. Du skulle reklamere lidt mere, der er rigtig mange der gerne vil høre et så fremragende foredrag. Det gik lige i hjertet på mig, og jeg kan love dig for at jeg anbefaler dig til andre.
Erna Jensen, Dalby Rønnede Pensionistforening:

Meget interessant og godt fortalt. Det var rigtig spændende at høre, om Kim Wilsborgs oplevelser og også om alle strabadserne og de konsekvenser det har haft for ham. Kan varmt anbefale ham til andre foreninger. Talte klart og tydeligt til vores målgruppe som var 60+, så alle kunne følge med.
Jonna Melau Jensen, Rosengårdscentret i Silkeborg:

Tilbage til forsiden.

Del denne side på:
Til toppen