Kenneth Bøgh Andersen

Kenneth Bøgh Andersen
Foredrag af Kenneth Bøgh Andersen

Kenneth Bøgh Andersen debuterede som forfatter i 2000 og har efterfølgende udgivet en lang række bøger indenfor gyser-, fantasy- og science fiction-genren, bl. a. fantasyserien Den Store Djævlekrig og serien om superhelten Antboy, der er blevet filmatiseret. Han er udgivet i en lang række lande og har vundet adskillige priser, deriblandt børnenes egen bogpris, Orla-prisen, tre gange. Kenneth Bøgh Andersen vil i sit foredrag komme ind på de tanker og temaer, der ligger til grund for hans fortællinger. Han vil også læse op, og der vil være god tid til spørgsmål.

Seneste udgivelse (2021): Drømmeslot

10-årige Leo er bange for mørke og ligger altid vågen længe efter, at lyset er blevet slukket. Indtil den dag han finder en snekugle med et smukt, hvidt slot indeni. Et magisk slot i en magisk verden, hvor alle ens drømme bliver levende, og som Leo en nat pludselig træder ind i. Her møder han drengen Alf, der bor helt alene på det store slot, og som med sin tryllestav kan få alle drømme til at gå i opfyldelse. Men hvad drømmer Alf selv om? Og hvad gemmer der sig nede i slottets kælder?

Foredrag med Kenneth Bøgh Andersen booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Tilbage til forsiden.

Del denne side på:
Til toppen