Kenneth Bøgh Andersen

Kenneth Bøgh Andersen
Foredrag af Kenneth Bøgh Andersen

Kenneth Bøgh Andersen debuterede som forfatter i 2000 og har efterfølgende udgivet en lang række bøger indenfor gyser-, fantasy- og science fiction-genren, bl. a. fantasyserien Den Store Djævlekrig og serien om superhelten Antboy, der er blevet filmatiseret. Han er udgivet i en lang række lande og har vundet adskillige priser, deriblandt børnenes egen bogpris, Orla-prisen, tre gange. Kenneth Bøgh Andersen vil i sit foredrag komme ind på de tanker og temaer, der ligger til grund for hans fortællinger. Han vil også læse op, og der vil være god tid til spørgsmål.

Seneste udgivelse (2021): ANTBOY VENDER TILBAGE 3. DET ENDELIGE OPGØR

Om bogen:

Pelles liv er forvandlet til ren katastrofe, og hele byen er i fare. Gamle ærkefjender er vendt tilbage, nye er opstået, og Antboy står overfor sit livs største og farligste opgave.

Samtidig er Pelles dobbeltspil overfor Ida blevet afsløret, og han er nødt til at fortælle hende sandheden om Mathilde fra karate. Men hvad er sandheden egentlig? Og hvem kan Pelle stole på, når han og Antboy må ud i det endelige opgør?

Foredrag med Kenneth Bøgh Andersen booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Tilbage til forsiden.

Del denne side på:
Til toppen