Katrine På Toppen

Katrine På Toppen

Kærester – Ny single fra Katrine På Toppen!

Katrine På toppen blev dannet i januar ’18 da forsangeren fra Fede Finn & Funny Boyz, Katrine Daugaard forlod bandet, for i stedet at danne Katrine På Toppen. Ambitionen var at lave velspillet og velproduceret dansktop som lydmæssigt kunne bygge bro imellem den lidt udskældte dansktop og populærmusikken. Bandet strøg da også lige ind på diverse hitlister landet over, med 1. Singlen ”Mit hjerte løber løbsk”.

Bandet har knoklet i studiet på at leve op til deres mål om at udgive 4 singler om året og samtidig opøve deres repertoire af gamle kendte grand prix- og dansktopshits, som de nu er klar til at turnere landet rundt med. Første livejob bliver som 8 mands orkester d.19/7 i Odense, hvor Katrine På Toppen optræder til de velbesøgte torsdagskoncerter i Kongens have.

Lyt til singlen Kærester her.
Lyt til singlen En Ommer her.

Katrine På Toppen er et dansktopinspireret showband som ud over at spille alle de store dansktopslagere vi alle kan synge med på, også udgiver musik i eget navn. Bandets mission er atter at gøre dansktoppen velspillet og folkelig. Udover deres eget show kan de ydermere tilbyde forskellige kendte gæstesolist-optrædender. Deres show strikkes sammen til det enkelte arrangement i samarbejde med kunden og deres ønsker. Bandet har den rutinerede Katrine Daugaard i front (kendt fra Fede Finn & Funny Boyz og Dansk Melodi Grand Prix). Katrine formår med sin store stemme, sit høje energiniveau og stærke smil at få alle i salen med.

Katrine På toppen fåes i tre størrelser:

Trioen tager ud på mindre spillesteder, plejehjem, privatfester, kroer m.m. (inkl lyd og lys til mindre festlokaler a max 200 pers)

5 mands orkesteret spiller godt op til dans og fællessang og kan spille hvor som helst. (inkl lyd og lys til mindre festlokaler a max 200 pers, er lokalet større kommer der en merudgift til større lydanlæg)

9-mands orkester, med blæsere og hele molevitten! Katrine På Toppen opleves klart bedst som fuldt orkester og her mærker man for alvor den ægte grand prix lyd som i gamle dage. (uden lyd/lys)

Forslag til repertoie:

Egne sange

Smilende Susie, Tag med ud og fisk, Hvorfor går Louise til bal, To mennesker på en strand, Vi maler byen rød, Sommer og sol, Den røde gummiebåd, Vi holder fest hele natten, Tyrolerhatten, Sikken en fest, En lille ring af guld, Hallo hallo, En lille melodi, Der er noget galt i Danmark, Flower power tøj, Jeg ringer på fredag, Skibet skal sejle i nat, Dansevisen, Avenuen, Angelique, Do you speak english, Danse i måneskin, Gid du var i Skanderborg, Vi danser rock danser rull, Der står et billede af dig på mit bord, Tag bukserne af, Jeg tænder på dig, Du er fuld af løgn, Du skælder mig hele tiden ud, Gå med i lunden, Findshøj’s Banse medley – vimmersvej, Alice og i en lille båd, Alle sømænd er glade for piger, Det lige det, Boom boom, Disco tango, Kloden drejer, Smuk som et stjerneskud, Krøller eller ej, Lige der hvor hjertet slår, Under stjernerne på himlen.

Fra fede Finn: Kærligheden brænder, Du må godt få lov, Frisøren, Hawaii skjorten, Lotto millionær, Så gynger vi derudaf, Hottentot, Ren røv og trut i.

Katrine på Toppen booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Tilbage til forsiden.

Del denne side på:
Til toppen