Katrine På Toppen

Katrine På Toppen

Katrine På Toppen er et dansktopinspireret showband som ud over at spille alle de store dansktopslagere vi alle kan synge med på, også udgiver musik i eget navn.

Bandets mission er atter at gøre dansktoppen velspillet og folkelig.

Udover deres eget show kan de ydermere tilbyde forskellige kendte gæstesolist-optrædender. Deres show strikkes sammen til det enkelte arrangement i samarbejde med kunden og deres ønsker.

Bandet har den rutinerede Katrine Daugaard i front (kendt fra Fede Finn & Funny Boyz og Dansk Melodi Grand Prix).

Katrine formår med sin store stemme, sit høje energiniveau og stærke smil at få alle i salen med.

Bag sig har hun et hold af top professionelle musikere:

Anders Møller: Klaver/Keyboards/sang
Jepser Findshøj: Guitar/sang
Jakob Riis: Bas/sang
Jesper Storm: Trommer/sang

Forslag til repertoie:

Egne sange

Smilende Susie, Tag med ud og fisk, Hvorfor går Louise til bal, To mennesker på en strand, Vi maler byen rød, Sommer og sol, Den røde gummiebåd, Vi holder fest hele natten, Tyrolerhatten, Sikken en fest, En lille ring af guld, Hallo hallo, En lille melodi, Der er noget galt i Danmark, Flower power tøj, Jeg ringer på fredag, Skibet skal sejle i nat, Dansevisen, Avenuen, Angelique, Do you speak english, Danse i måneskin, Gid du var i Skanderborg, Vi danser rock danser rull, Der står et billede af dig på mit bord, Tag bukserne af, Jeg tænder på dig, Du er fuld af løgn, Du skælder mig hele tiden ud, Gå med i lunden, Findshøj’s Banse medley – vimmersvej, Alice og i en lille båd, Alle sømænd er glade for piger, Det lige det, Boom boom, Disco tango, Kloden drejer, Smuk som et stjerneskud, Krøller eller ej, Lige der hvor hjertet slår, Under stjernerne på himlen.

Fra fede Finn: Kærligheden brænder, Du må godt få lov, Frisøren, Hawaii skjorten, Lotto millionær, Så gynger vi derudaf, Hottentot, Ren røv og trut i.

Katrine på Toppen booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Tilbage til forsiden.

Del denne side på:
Til toppen