Katrine Muff og Johannes Langkilde

Katrine Muff og Johannes Langkilde er kendt fra seersuccesen Fællessang på DR 1 og har vundet danskernes hjerter med…

Læs mere
Book Katrine

Katrine Muff og Johannes Langkilde er kendt fra seersuccesen Fællessang på DR 1 og har vundet danskernes hjerter med deres musik og formidling af fællesskab.

De har trukket fulde huse til deres koncerter i hele landet, og nu kan du booke Muff & Langkilde til at give dit arrangement en helt særlig musikalsk vinkel.

Med deres velkendte energi og humør, får de salen til at synge med på kendte sange, og de tryllebinder med smukke og opløftende fortolkninger, så publikum også får en koncertoplevelse.

Muff & Langkilde er en musikalsk goodie bag til dine gæster, kolleger eller kunder, som har brug for en helt særlig oplevelse.

Katrine Muff og Johannes Langkilde booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Tilbage til forsiden.

Vores nyhedsbrev

1-2 gange om måneden udsender vi et nyhedsbrev der indeholder aktuelle tilbud, nye forfattere, foredragsholdere, musikere, underholdere m.m.

Om Arte Booking

Siden 1946 har ARTE Booking formidlet foredrag, foredragsholdere, underholdning, stand-up komikere og musik.

Ring til os på 3848 1400 eller send en mail til booking@artebooking.dk. Vi tilbyder hurtig og professionel formidling. Vi glæder os til at hjælpe dig med at finde den rette person til jeres næste arrangement.

Skriv til os via formular