Kasper Nørgaard Thomsen

Kasper Nørgaard Thomsen

Kasper Nørgaard Thomsen har studeret på Københavns Universitet (dansk og kunsthistorie). Han har gået på Forfatterskolen i København 1999-2001.…

Læs mere
Book Kasper

Kasper Nørgaard Thomsen har studeret på Københavns Universitet (dansk og kunsthistorie). Han har gået på Forfatterskolen i København 1999-2001. Har udgivet 7 romaner, samt teater, digte og rejseartikler. Kasper har været underviser i en lang række sammenhænge i Danmark og i udlandet, samt holdt foredrag adskillige steder på blandt andet højskoler, efterskoler, i gymnasiet, højere læreanstalter, i psykiatrien mv. Kasper er desuden iværksætter og afholder foredrag og længere kurser, der baserer sig på kreativ skrivning, oplæg om personlig udvikling og motivation, samt kritiske undersøgelser af samfundets eventuelle produktion af mistrivsel specielt for unge mennesker. Han arbejder desuden for den ungdomspolitiske organisation IUC som kulturkonsulent.

Foredrag af Kasper Nørgaard Thomsen:

Foredrag 1: Mit forfatterskab. Litteratur
Foredraget fokuserer på hvad det er litteraturen kan, på litteraturens rolle som noget, der foregår udenfor den almindelige meningsdannelse, samt hvorfor det er vigtigt at have en sprogform (kunstform), der udfordrer samfundets vanetænkning. Foredraget fokuserer på outsiderkunst, på inklusion og eksklusion, ensomhed og masse. Foredraget forsøger desuden at fortælle noget om hvad kreativitet er, hvad det vil sige ”at tænke ud af boksen” og anskueliggør at det innovative vækstsamfund i højere og højere grad benytter sig af og kan lære af åben, kreativ tænkning (en kunstnerisk metode).

Foredrag 2: Psykisk sygdom/ personlig udvikling
Med baggrund i egne erfaringer med psykisk sygdom og tidligere misbrug (min livshistorie) vil foredraget kredse om hvordan de erfaringer, der præger psykisk sygdom og misbrug. Det vises at krisen har et potentiale – et forandringspotentiale – hvis man dykker ned i krisen, som noget, der kan ”begave” med større viden. Der snakkes om personlig udvikling og livskamp og foredraget fokuserer på ord som kamp, motivation, indsigt og krisens potentielle gaver.

Foredrag 3: Coaching
Livet er en kontinuerlig læreproces. Hvad enten man døjer med eksistentielle kvaler, eller hvor vidt en branche eller en sektor døjer med manglende vækst og innovation – er vi alle sammen i livets skole. Foredraget kredser om nødvendigheden af at lade sig coache, dvs. at søge mere viden, idet livet kræver forandring af os alle sammen.

Foredraget henvender sig bredt til alle mulige grupper, der føler behovet for forandring, for nye retninger og inspiration i det hele taget. En Coach er sjældent en mester i østlig forstand, men på en måde blot en, der symboliserer behovet for hele tiden at flytte sig. Det kræver en slags ydmyghedens position, som både er frugtbar og udmattende.

Foredrag med Kasper Nørgaard Thomsen booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Tilbage til forsiden.

Vores nyhedsbrev

1-2 gange om måneden udsender vi et nyhedsbrev der indeholder aktuelle tilbud, nye forfattere, foredragsholdere, musikere, underholdere m.m.

Om Arte Booking

Siden 1946 har ARTE Booking formidlet foredrag, foredragsholdere, underholdning, stand-up komikere og musik.

Ring til os på 3848 1400 eller send en mail til booking@artebooking.dk. Vi tilbyder hurtig og professionel formidling. Vi glæder os til at hjælpe dig med at finde den rette person til jeres næste arrangement.

Skriv til os via formular