Jørgen Simonsen

Jørgen Simonsen

Jørgen Simonsen, danskfødt Haute Couture-designer, privatuddannet, bosat og virkende i Paris, der efter en lang årrække som hhv. assistent…

Læs mere
Book Jørgen

Jørgen Simonsen, danskfødt Haute Couture-designer, privatuddannet, bosat og virkende i Paris, der efter en lang årrække som hhv. assistent og efterfølgende ansvarshavende chefdesigner i store, internationale modehuse som Givenchy, Chanel, Valentino og Versace, arbejder nu selvstændigt i eget hus for et privatkundeklientel på verdensplan, hvor han skaber unikakreationer på mål til kvinder, der ønsker at klæde sig i design, der er gjort af det stof, drømme er vævet af.

Foredrag af Jørgen Simonsen:

Qua Jørgen Simonsens årti-lange karriere og deraf følgende erfaring i den internationale modebrance i modens vugge, Paris – tilbyder han foredrag omhandlende alt fra “En aften med… – fortællingen om karrieren, der indtil i dag er uden sidestykke for nulevende modeskabere med en dansk opvækst”, over emner som “Bæredygtighed i moden, dens nødvendighed i vor samtid og hvordan Couturen altid har repræsenteret denne filosofi” – “Jørgen Simonsen – helt ned i sømmene; en indgående indførsel til en kreation fra ide og koncept over udførsel til båret på kroppen, skridt for skridt” – “Kom med backstage – fortællinger om, og indblik i en verden, der ellers kun er de få beskåret” – “Forståelsen og relevans af Haute Couture i det 21. århundrede” – “Vestimentær kønsidentitet – forståelse og accept i vores samtid” og “Klædedragtens historie og modens indflydelse på samme” til helt skræddersyede foredrag, møntet på et bestemt publikum, hvor emner tages op med en modeinklineret vinkel, applikeret på en sammenhæng ved en paneldiskussion, en samfundsdebat, en forelæsning, et fyraftensarrangement, en “kvinde kend dit klædeskab”, en TED Talk etc.

Foredrag med Jørgen Simonsen booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

    

 

Tilbage til forsiden.

Vores nyhedsbrev

1-2 gange om måneden udsender vi et nyhedsbrev der indeholder aktuelle tilbud, nye forfattere, foredragsholdere, musikere, underholdere m.m.

Om Arte Booking

Siden 1946 har ARTE Booking formidlet foredrag, foredragsholdere, underholdning, stand-up komikere og musik.

Ring til os på 3848 1400 eller send en mail til booking@artebooking.dk. Vi tilbyder hurtig og professionel formidling. Vi glæder os til at hjælpe dig med at finde den rette person til jeres næste arrangement.

Skriv til os via formular