Jesper Stein

Jesper Stein

Jesper Stein er aktuel med bogen "Ædru". Jesper Stein har skrevet en roman om sit livs sværeste u-turn. Ædru…

Læs mere
Book Jesper

Jesper Stein er aktuel med bogen “Ædru”.

Jesper Stein har skrevet en roman om sit livs sværeste u-turn.

Ædru er en roman om en mand, der er nødt til at holde op med at drikke. Lag på lag af hans personlighed, løgne og benægtelser skrælles af i behandlingen og i mødet med andre misbrugere – blandt andre en ung billedkunstner, som fortælleren bliver ven med.

Hovedpersonen er en 54-årig forfatter med kone og fire børn, stor succes og megen hæder. Nu må han tage ansvar for sine svigt, og i den proces er han ved at gå i opløsning.

Romanen beskriver fortællerens opgør med den litteratur, han hele sit liv har elsket og spejlet sig i , de store mandlige drukfortællinger med al deres forfaldsæstetik, som fylder så meget i verdenslitteraturen. Vi følger hans jagt på nye litterære forbilleder, hans vej ud af mørket hen imod et muligt nyt liv.

Jesper Stein er født 1965 i Aarhus. Han er uddannet journalist og har blandt andet arbejdet som kriminalreporter og litteraturjournalist. Han debuterede som forfatter i 2012 og har skrevet i alt seks krimier om Axel Steen. Han vandt De Gyldne Laurbær i 2015, Harald Mogensen-prisen for årets bedste danske krimi i 2019 samt Læsernes Bogpris 2021 for romanen Rampen.

Foredrag af Jesper Stein Larsen:

Foredrag 1: Forfatteraften med udgangspunkt i “Rampen” (bogforedrag)

Foredrag 2: Forfatteraften. Giver svar på hvordan bøgerne er blevet til. Hvor inspirationen kommer fra. Blandingen af virkelighed og fiktion, og hvad en krimi skal indeholde.

Foredrag 3: Mine inspirationer: Mødet med nutidens største krimi- og spændingsforfattere.

Foredrag med Jesper Stein booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Tilbage til forsiden.

Ved brug af foto skal fotograf Steen Evald nævnes.

Vores nyhedsbrev

1-2 gange om måneden udsender vi et nyhedsbrev der indeholder aktuelle tilbud, nye forfattere, foredragsholdere, musikere, underholdere m.m.

Om Arte Booking

Siden 1946 har ARTE Booking formidlet foredrag, foredragsholdere, underholdning, stand-up komikere og musik.

Ring til os på 3848 1400 eller send en mail til booking@artebooking.dk. Vi tilbyder hurtig og professionel formidling. Vi glæder os til at hjælpe dig med at finde den rette person til jeres næste arrangement.

Skriv til os via formular