Jesper Stein

Jesper Stein

Jesper Stein er aktuel med bogen "City". I "City" af Jesper Stein, møder vi Axel Steen to år efter…

Læs mere
Book Jesper

Jesper Stein er aktuel med bogen “City”.

I “City” af Jesper Stein, møder vi Axel Steen to år efter han så den kriminelle lejesoldat Paven, styrte ned mellem klipperne i det græske øhav. Axel Steen har kæmpet sig tilbage til politiet og sidder nu på Station City, som ekspert i nye efterforskningsmetoder. Der er rift om ham og hans ekspertise, og en psykolog vil tage ham med ind i topsikrede fængsler, for at tale om skyld og samvittighed med de drabsmænd, som sidder fængslet derinde. Psykologen, Maj Lund, får nye sider frem af gerningsmændene og de fortæller hende ting, som aldrig er kommet frem tidligere. Men hvordan gør hun det? Hvad er det hun kan?

“City” er syvende bind i Jesper Steins succesfulde serie om Axel Steen.

Jesper Stein er født 1965 i Aarhus. Han er uddannet journalist og har blandt andet arbejdet som kriminalreporter og litteraturjournalist. Han debuterede som forfatter i 2012 og har skrevet i alt seks krimier om Axel Steen. Han vandt De Gyldne Laurbær i 2015, Harald Mogensen-prisen for årets bedste danske krimi i 2019 samt Læsernes Bogpris 2021 for romanen Rampen.

Foredrag af Jesper Stein Larsen:

Foredrag 1: Forfatteraften med udgangspunkt i “City” (bogforedrag)

Foredrag 2: Forfatteraften. Giver svar på hvordan bøgerne er blevet til. Hvor inspirationen kommer fra. Blandingen af virkelighed og fiktion, og hvad en krimi skal indeholde.

Foredrag 3: Mine inspirationer: Mødet med nutidens største krimi- og spændingsforfattere.

Foredrag med Jesper Stein booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Tilbage til forsiden.

Ved brug af foto skal fotograf Steen Evald nævnes.

Vores nyhedsbrev

1-2 gange om måneden udsender vi et nyhedsbrev der indeholder aktuelle tilbud, nye forfattere, foredragsholdere, musikere, underholdere m.m.

Om Arte Booking

Siden 1946 har ARTE Booking formidlet foredrag, foredragsholdere, underholdning, stand-up komikere og musik.

Ring til os på 3848 1400 eller send en mail til booking@artebooking.dk. Vi tilbyder hurtig og professionel formidling. Vi glæder os til at hjælpe dig med at finde den rette person til jeres næste arrangement.

Skriv til os via formular