Jesper Grønkjær

Jesper Grønkjær foredrag

Jesper Grønkjær har levet af sin underholdning i 20 år, og har 250 shows om året. Han arbejder desuden som journalist, skuespiller, instruktør m.m. Er også forfatter til bogen ”Den Magiske Rejsende”, “ Frihed fra himlen” og “Smil på Dødens Avenue”, der senere blev omdannet til TV-dokumentar på TV2. Han er medlem af ”Eventyrernes Klub” og har bl.a. modtaget ”Folksersen-Prisen” for sit grænsesøgende rejseliv.

Foredrag af Jesper Grønkjær:

Jesper Grønkjær – “Smilets Ambassadør” – Med eventyrer, forfatter tryllekunstner rog samfundsdebattør på TV2-Østjylland.
Han har en særlig evne til at få folk til at åbne sig op. Han mødes med narkomaner, præster, politikere, kræftpatienter og mange andre. Hør blandt andet om hans møde med den frygtede kvindelige massemorder “Hun-Djævelen”, med 400 liv på samvittigheden eller hør hans helt nye foredrag fra Nordkorea, hvori han har unikke interviews med nordkoreanske afhoppere, han har opsøgt rundt i verden.

Jesper balancerer skarpt mellem humor og seriøsitet i sit møde med fremmede mennesker. Det bliver hver gang til hjertevarme samtaler, som han efterfølgende videregiver i sine bøger, foredrag og tv-dokumentarer.

I 25 år har han rejst verden rundt og samlet personlige beretninger. Han har besøgt indianere, munke, kannibaler, gangstere og beduiner. Han er nu optaget i ”Eventyrernes Klub” blandt nogle af de mest legendariske globetrotter.

Jesper ved hvad der sker, når man møder verden med smil, fremfor med skepsis. Han bliver kaldt Smilets Ambassadør og når du har hørt hans foredrag, så vil du vide hvorfor!

Foredrag med Jesper Grønkjær booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Tilbage til forsiden.

Del denne side på:
Til toppen