Janni Pedersen & Kim Faber

Janni Pedersen & Kim Faber

Janni Pedersen & Kim Faber foredrag: Ægtepar og krimiforfatterpar. Det begyndte en aften i februar 2018 over noget spaghetti…

Læs mere
Book Janni

Janni Pedersen & Kim Faber foredrag:

Ægtepar og krimiforfatterpar.

Det begyndte en aften i februar 2018 over noget spaghetti i lejligheden på Nørrebro. Kim havde i et par måneder skrevet på en karakter, mens han passede sit fuldtidsarbejde på Politiken som journalist, men han kunne mærke, at han i arbejdet med karakteren var i gang med at skrive en krimi. Han spurgte han sin hustru, om hun ville være med, og hun sagde ja. Siden er det blevet til snart fire krimier, der er solgt i 10 lande.

Janni Pedersen og Kim Faber har begge mange års erfaring som journalister og har i arbejdet med med bøgerne trukket på Jannis store kendskab til politiarbejde, retssager og terrorbekæmpelse og Kims erfaring med at skrive fortællende journalistik. De to fortæller om, hvordan de arbejder i spændingsfeltet mellem virkelighed og fiktion, om hvordan man bygger troværdige karakterer op – og om hvordan det er som par at arbejde så tæt sammen om noget, hver især lægger så meget hjerteblod i.

Janni Pedersen og Kim Faber har modtaget MARTHA prisen 2022.

Foredrag med Janni Pedersen og Kim Faber booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Bogudgivelser:

Janni Pedersen og Kim Faber Vinterland
Vinterland, marts 2019

Satans Sommer, maj 2020


Kvæler, august 2021


Skyggeriget, oktober 2022

 

Vores nyhedsbrev

1-2 gange om måneden udsender vi et nyhedsbrev der indeholder aktuelle tilbud, nye forfattere, foredragsholdere, musikere, underholdere m.m.

Om Arte Booking

Siden 1946 har ARTE Booking formidlet foredrag, foredragsholdere, underholdning, stand-up komikere og musik.

Ring til os på 3848 1400 eller send en mail til booking@artebooking.dk. Vi tilbyder hurtig og professionel formidling. Vi glæder os til at hjælpe dig med at finde den rette person til jeres næste arrangement.

Skriv til os via formular