Janni Pedersen & Kim Faber

Janni Pedersen & Kim Faber

Janni Pedersen & Kim Faber foredrag:

“Satans sommer” (maj 2020) er en krimi af Kim Faber og Janni Pedersen, hvor vi endnu engang følger politikommissær Martin Juncker og hans gamle partner, Signe Kristiansen.

I denne bog forsøger Juncker at fortrænge fortiden, men det er ikke nemt, da hans datter begynder at stille spørgsmål. Samtidig modtager Junckers kone, journalisten Charlotte, et anonymt tip om, at det forfærdelige terrorangreb, der ramte København for et halvt år siden, kunne være blevet forhindret. Juncker nægter at involvere sig i sagen, og det er derfor op til Signe at grave sandheden frem.

Book et spændende foredrag med udgangspunkt i bogen. Janni Pedersen og Kim Faber har begge mange års erfaring som journalister og har i arbejdet med ’Vinterland’ ikke mindst trukket på Jannis store kendskab til politiarbejde, retssager og terrorbekæmpelse. De to fortæller om, hvordan de arbejder i spændingsfeltet mellem virkelighed og fiktion, om hvordan man bygger troværdige karakterer op – og om hvordan det er som par at arbejde så tæt sammen om noget, hver især lægger så meget hjerteblod i.

 

Janni Pedersen og Kim Faber VinterlandJournalistparret Janni Pedersen fra TV 2 og Kim Faber fra Politiken debuterede i marts 2019 med krimien ’Vinterland’ – en stærk, medrivende og anmelderrost roman om ondskab, ensomhed og magtesløshed i et Danmark, der er ved at fryse til.

Bogens mandlige hovedperson, politikommissær Martin Junckersen, er en af landets bedste drabsefterforskere, godt gift og far til to. Men Juncker, som han bliver kaldt, har trådt ved siden af, er blevet forflyttet og befinder sig nu i den lille sløve provinsby på Sydøstsjælland, hvor han er vokset op. Han skal lede en ny lokalstation og kan samtidig tage sig af sin gamle, demente far. Det burde være udramatisk, men så lander en spektakulær drabssag på hans bord. En mand bliver fundet myrdet, og konen er forsvundet. Ingen har set noget, der er ingen spor at gå efter, intet åbenlyst motiv.

Junckers tidligere makker, Signe Kristiansen, er stadig i sit vante job i Københavns Politis afdeling for personfarlig kriminalitet. Hun ser frem til en rolig jul sammen med sin familie, da en kraftig bombe lillejuleaftensdag springer på et julemarked i Indre By. Signe står i spidsen for jagten på gerningsmændene, men sporene ender hurtigt blindt – indtil hun får et tip, der trækker sagen et sted hen, hun ikke i sin vildeste fantasi havde forestillet sig.

Foredrag med Janni Pedersen og Kim Faber booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

 

Anmeldelser og omtale af Vinterland

★★★★★ – Søndag
”Fremragende … Lad os bare få mere fra de to.”

♥♥♥♥ – Politiken, Tonny Vorm
”Tankevækkende og underholdende … Vinterland tegner et stærkt portræt af en træt og splittet nation.”

★★★★★ – Nordjyske
”Koldt, kynisk, koldblodigt … ja tak til mere om Kristiansen og Junckersen.”

★★★★★ – Dagbladenes Bureau, Henrik Tjalve
”Fremragende gjort.”

Vildmedkrimi.dk
”Gennemtænkt, rå, intens, vedkommende.”

★★★★★ – Titlen.dk
”Fantastisk velskrevet og ekstremt rørende.”

★★★★★★ – FruThulstrup.dk
Er du svimmel for en krimi – jeg er fan…

♥♥♥♥♥- Cats, Books and Coffee
”Hæsblæsende spænding.”

Krimisiden.dk
”Underholdende … spændende … fart på fra side et.”

★★★★★ – Findalskrimiside.dk
”Absolut en krimi, der ligger blandt de allerbedste i krimiernes superliga.”

Randiglensbo.dk
”Spændende og velskrevet, tempoet er højt … meget svær at slippe.”

Vinterland er en skarp kriminalroman om terror, ondskab og magtesløshed i et Danmark, der er ved at fryse til.
Skrevet med fintunet præcision og befolket af levende mennesker med virkelige problemer i et nutidigt Danmark i flammer. Læs den! – Jesper Stein

Foredrag med Janni Pedersen og Kim Faber booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

 

Del denne side på:
Til toppen