Jan Gintberg

Jan Gintberg

Foredrag af Jan Gintberg: Giv hverdagens udfordringer én på motivationen - og mærk arbejdsglæden vokse. ”Det må da altid…

Læs mere
Book Jan
Foredrag af Jan Gintberg:

Giv hverdagens udfordringer én på motivationen – og mærk arbejdsglæden vokse.

”Det må da altid være sjovt at gå på arbejde, når man er stand-up komiker”. Svaret er ja (næsten da…)! Men ifølge Jan Gintberg kan det ligeså godt være sjovt, hvis du beskæftiger dig med jura, tarmskylning eller noget helt tredje. Forskellen ligger i din evne til at give hverdagens udfordringer krydderi… Så er du klar til at give dine rutiner en ordentlig spand chili og kickstarte din motivation? Sug til dig, når Jan Gintberg åbner posen for, hvordan du fastholder din motivation med vedholdende brug af humor, mod og overraskelse!

• Brug humor og kreativitet aktivt og øg trivslen på arbejdspladsen
• Skab et miljø af ja­sigere med mod til at tænke ”ud af boksen”

Glæd dig til at opleve stand­up komikeren, som er meget mere end komiker… Især er han skarpsindig i forhold til, hvordan du bibeholder din motivation – uanset hvilket arbejdspres, du er under! Med visuelle og stærkt underholdende eksempler fra sin hverdag, giver Jan Gintberg kompetente bud på, hvad der skal til, for at møde op på arbejde hver dag og vedblivende tro på, at du kan være idérig, motiverende og
ikke mindst inspirerende for dine omgivelser.

Jan Gintbert er Stand-­up komiker, skuespiller, forfatter og tv-­ og radiovært.

Foredrag med Jan Gintberg booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Tilbage til forsiden.

Vores nyhedsbrev

1-2 gange om måneden udsender vi et nyhedsbrev der indeholder aktuelle tilbud, nye forfattere, foredragsholdere, musikere, underholdere m.m.

Om Arte Booking

Siden 1946 har ARTE Booking formidlet foredrag, foredragsholdere, underholdning, stand-up komikere og musik.

Ring til os på 3848 1400 eller send en mail til booking@artebooking.dk. Vi tilbyder hurtig og professionel formidling. Vi glæder os til at hjælpe dig med at finde den rette person til jeres næste arrangement.

Skriv til os via formular