Jan Falkentoft

Jan Falkentoft

Jan Falkentoft har siden 2007 været redaktør og vært på DRs P1 morgen. Han har desuden været vært på…

Læs mere
Book Jan

Jan Falkentoft har siden 2007 været redaktør og vært på DRs P1 morgen. Han har desuden været vært på P1 store valgudsendelser i forbindelse med folketingsvalg og valg til Europaparlamentet.

Gennem sit arbejde er Jan dagligt i berøring med emner som politik, samfund, kultur og sundheds- og socialstof. I de senere år har han også beskæftiget sig en del med natur, biodiversitet, klima og miljø. Jan Falkentoft har blandt andet været moderator på Naturmødet siden dets opstart i 2016. Du vil møde en super velforberedt og kompetent ordstyrer, der har sat sig grundigt ind i stoffet. Han sørger for at komme omkring alle de vigtige og centrale spørgsmål i den tid, der er sat af til debatten – og sørger for at dele sol og vind lige i en god atmosfære.

Jan Falkentoft booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Anbefalinger:

Vi har gennem flere år haft et fantastisk samarbejde med Jan Falkentoft som ordstyrer på Naturmødet, som årligt samler 30.000 beslutningstagere, professionelle og borgere i dialog om den danske natur. Jan har været garant for at stille de gode spørgsmål og guide publikum gennem de nogle gange svært tilgængelige – men fascinerende – temaer. Både i forberedelsen og under afvikling har Jan forberedt sig grundigt, og i planlægningsfasen byder han ind med gode input til at gøre debatterne skarpere. Under debatterne er Jan professionel, meget kompetent og behagelig. Der er altid ros til Jan for ordstyrer-opgaven fra de forskellige oplægsholdere og debattører. Vi vil til enhver tid anbefale ham til andre.
Leif Lund Jakobsen, Chef for Naturmødet

Høreforeningen har ved flere lejligheder brugt Jan Falkentoft som moderator b.la til valgmøder og på Folkemøde Møn, og det har hver gang været en fornøjelse at arbejde sammen med ham. Jan er super velforberedt og sætter sig grundigt ind i både det/de emner der skal debatteres, og hvem deltagerne i debatten er. Jan har en utrolig behagelig stil som moderator, hvilket giver en god tryghed for alle deltagerne i debatten. Jan er samtidig skarp og præcis i sine spørgsmål og har et godt overblik og formår at skabe fremdrift i debatten. Og ikke mindst er Jan optaget af, at deltagerne kommer til orde og at han ikke selv fylder for meget i debatten. Jeg kan varmt anbefale Jan som moderator.
Majbritt Garbul Tobberup, Landsformand Høreforeningen

Det var en sand fornøjelse at samarbejde med Jan Falkentoft i forbindelse med Folkemødet. Vi havde to debatter, som Jan modererer på glimrende vis. Det var tydeligt, at hans grundige. forberedelse og vores tætte dialog for inde bag frugt under selve debatten. Jan tog fat i debattørerne på forhånd for at finde frem til de spændende budskaber, og hvor de spændende kryds i debatten kunne lægge. Dermed kunne debattørerne føle sig godt tilpas i hans selskab, uden at det blev en blød hyggestund. Alt i alt kan jeg på det varmeste anbefale at bruge Jan.
Christian Ohm, Head of Public Affair KMD

Vi har gentagende gange brugt Jan Falkentoft som sparringspartner og ordstyrer til disse arrangementer. Jan er en ekstrem kompetent ressource, der med sin skarpe journalistiske tilgang, er med til at opbygge et stærkt indhold og ikke mindst er Jan en levende og tillidsvækkende ordstyrer, der får debatten til at glide. Vi kan på alle måder anbefale Jan Falkentoft.
Carsten Mørch-Bentzen, Udviklingskonsulent Rytmisk Center

Jan Falkentoft er yderst kompetent og professionel. Han mødte godt forberedt frem til debatten og havde forinden for-interviewet paneldeltagerne. Debatten blev afviklet kompetent og myndigt, og samtidig med god stemning og i god tone. Alle i panelet kom til orde, og Jan fik medinddraget publikum de steder, hvor det gav mening. Vi vil klart anbefale Jan som moderator.
Martin Ibsen, Digital konceptudvikler med speciale i sociale medier/Forfatter til De Nye Fans

Jan Falkentoft går grundigt og professionelt til opgaven. I første omgang oplevede vi, at Jan var god at sparre med og straks forstod vores hensigt med debatten og hvilken stemning, vi gerne ville skabe. I løbet af aftenen formåede Jan at få publikum inddraget i panelets debat, så der kom flere synspunkter frem. Vi var meget tilfredse med Jans indsats og har allerede anbefalet ham til andre.
Mette Heinesen, Bibliotekskoordinator, Faxe Kommunes Biblioteker & Borgerservice

Jan Falkentoft booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Tilbage til forsiden.

Vores nyhedsbrev

1-2 gange om måneden udsender vi et nyhedsbrev der indeholder aktuelle tilbud, nye forfattere, foredragsholdere, musikere, underholdere m.m.

Om Arte Booking

Siden 1946 har ARTE Booking formidlet foredrag, foredragsholdere, underholdning, stand-up komikere og musik.

Ring til os på 3848 1400 eller send en mail til booking@artebooking.dk. Vi tilbyder hurtig og professionel formidling. Vi glæder os til at hjælpe dig med at finde den rette person til jeres næste arrangement.

Skriv til os via formular