Jacob Keinicke

Jacob Keinicke

Jacob Keinicke tilbyder foredraget: Grim, dum & kedelig! Et foredrag om diskrimination på baggrund af udseende. Har du nogensinde…

Læs mere
Book Jacob

Jacob Keinicke tilbyder foredraget:

Grim, dum & kedelig!

Et foredrag om diskrimination på baggrund af udseende.

Har du nogensinde været nervøs for at tage tøjet af i omklædningsrummet efter sport, eller på stranden med dine venner? Har du nogensinde været bange for ikke at være inviteret til festen, – ikke at være velkommen – ikke at være god nok? Det har jeg, og derfor har jeg gjort alt jeg kunne for at skrive det foredrag, som jeg selv ville ønske nogen havde skrevet til mig!

Fra vi er helt små af, lærer vi at man ikke skal skue hunden på hårene; at vi ikke skal dømme en bog på dens omslag. Det er noget vi skal lære, for vi kan næsten ikke lade være. Vi får fortalt at alle er født lige, men som vi bevæger os ud i samfundet, og gør vores egne erfaringer, forstår vi hurtigt at det er en sandhed med mange modifikationer.

Jeg er født med læbeganespalte og scoliose(pukkelryg). I foredraget fortæller jeg om at føle sig udenfor, blive mobbet, og hvordan jeg vendte det hele indad og begyndte at hæmme mig selv. Vi kommer rundt om alt fra kærlighed, klikedannelse og fest – og tager også et dyk i den aller nyeste forskning om hvor stor en rolle udseende egentlig spiller.

Temaerne er skønhedsidealer, kropsskam, diskrimination og gruppedynamik. Det hele spundet op om min egen livshistorie på en både er rørende og sjov facon med et helt enkelt budskab: Du skal først og fremmest behandle dig selv ordentligt.

Foredraget varer ca. en time.

Sagt om foredraget:

“Det kræver mod at tale om tabuer, og det har Jacob Keinicke. Derfor var det også naturligt at få hans nye foredrag på vores festival, hvor vi gerne vil styrke kunsten som talerør og samtalen om det der betyder noget”
Betina Føllelev, Festivalchef, Spoken Word Festival

“Budskabet er så vigtigt, og Jacob fortæller det på en sjælden ligefrem og autentisk måde. Jeg håber at mange får mulighed for at høre det – og gerne yngre mennesker“
Marianne Andersen

“Man får et unikt indblik i en ungdom, som er præget af en følelse af at være ensom. Tilsat en god portion humor, tåre og grin. Foredraget er på ingen måde moraliserende. Dog sidder man alligevel med stof til eftertanke og spørger sig selv om hvordan vi kan undgå stigma og fremme inklusion”
Anne Kerstine Pedersen

Kort om mig

Jeg er et godt gammeldags rodehoved, der altid har syntes at alting er spændende. Jeg har en kandidat i interaktionsdesign fra Designskolen Kolding, jeg arbejder som creative director og storyteller ved Thomas Dambo, jeg er prisvindende fotograf og har udstillet på kunstnernes efterårsudstilling.

Jeg var rapper og har spillet +500 koncerter med undergrunds-hiphopbandet Fler Farver, og havde i en kort periode en drøm om at slå igennem som solo artist under navnet Jacobløberhjemmefra, hvor jeg nåede at få et par sange i radioen og en pladekontrakt, der blev efterfulgt af en ordenlig maveplasker ned i virkeligheden.

Jeg er 36 år gammel, far til tre drenge og en hund, og har nu fået modet til for alvor at tage fat i alt det jeg ikke kan komme udenom!

Foredrag med Jacob Keinicke booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Tilbage til forsiden.

Vores nyhedsbrev

1-2 gange om måneden udsender vi et nyhedsbrev der indeholder aktuelle tilbud, nye forfattere, foredragsholdere, musikere, underholdere m.m.

Om Arte Booking

Siden 1946 har ARTE Booking formidlet foredrag, foredragsholdere, underholdning, stand-up komikere og musik.

Ring til os på 3848 1400 eller send en mail til booking@artebooking.dk. Vi tilbyder hurtig og professionel formidling. Vi glæder os til at hjælpe dig med at finde den rette person til jeres næste arrangement.

Skriv til os via formular