Inger Petri

Inger Petri

Inger Petri blev gift da hun var 22 år gammel. Allerede som 16-årig traf hun sin første ægtemand. De…

Læs mere
Book Inger

Inger Petri blev gift da hun var 22 år gammel. Allerede som 16-årig traf hun sin første ægtemand. De fik to børn sammen. Ægteskabet blev opløst efter 10 år, og hun indgik nyt ægteskab med sin nuværende mand, som hun har to børn sammen med.

Professionelt er Inger uddannet i bank- og finanssektoren og fungerede som henholdsvis rådgiver og leder i 29 år.

I 2014 uddannede Inger sig til Mastercoach hos Sofia Manning og har fungeret som selvstændig coach siden 2016.

Ved siden af sit professionelle liv optræder Inger sammen med sin pianist og cellist til kirkekoncerter og ved festlige lejligheder. Sangen har særlig betydning for hende, og repertoiret repræsenterer både viser fra den danske og udenlandske sangskat samt musicals.

Siden 2016 har Inger holdt foredrag og undervist i forskellige indsigtsværktøjer med henblik på personlig indsigt og udvikling. Hun har coaching- og samtaleforløb fra samtalelokalet i sit private hjem, da hun sætter pris på rolige omgivelser, diskretion og nærvær.

I september 2021 debuterede hun med romanen ”Alting kan gå itu”, som omhandler hendes eget liv, fra 1967 til 2018 med livets med- og modgange, og også om at komme ud på den anden side efter en traumatisk hændelse og bruge det hændte til noget meningsfyldt.

Inger er som coach optaget af at hjælpe mennesker, med at komme ud af en fastlåst situation, gøre op med hæmmende overbevisninger og lære dem, at se deres liv fra nye og andre vinkler, alt sammen for at lette sjæl og krop og få mere overskud.

Du vil opleve en nærværende, ærlig og engageret fordragsholder i Inger Petri, der ved hvad hun taler om. Hun har selv stået i det, hun taler om, fundet vejen tilbage til livet og står inde for citatet, af Winston S. Churchill på hendes bogs første side: ”Hvis du går i helvede, så bliv ved med at gå”.

Foredrag af Inger Petri:

Foredrag 1: Forfatterforedrag ”Alting kan gå itu”

I foredraget fortæller Inger om sin bog, som omhandler hendes eget liv, og hun fortæller også, hvorfor hun skrev bogen og hvilken større betydning det fik for hende, at skrive og udgive den. Efter udgivelsen lærte hun et nyt ord ”forældrefremmedgørelse”, som egentlig var det, hun i sin skilsmisse blev udsat for, og som resulterede i, at hun for 23 år siden mistede kontakten med sine to sønner, på dengang 7 og 9 år. De har stadig ikke kontakt.

Inger mener at ”Forældrefremmedgørelse” er et tabuemne, og at det desværre til stadighed sker hver dag i Danmark. Emnet har åbnet helt nye veje for hende personligt og arbejdsmæssigt som coach og det fortæller hun også om.

Nøgleord i foredraget er; kærlighed, skilsmisse, børn, uforløst kærlighed, identitetstab, skyld, skamfuldhed og sorg. Men også ord som venskaber, beslutninger, at genfinde sig selv, tro, håb, give slip, tilgivelse.

Foredraget krydres med oplæsning fra bogen og Inger synger et par sange, som omkranser det hele. Der vil være tid til spørgsmål efter foredraget.

Foredrag 2: ”Bliv ved med at gå” – om at overleve kriser.

I foredraget fortæller Inger Petri om livsrejsers system, også kaldet dannelsesrejser. Hver gang vi tager et valg, kommer vi på en rejse og til tider aner vi ikke, hvor vi ender.

Inger Petri tager udgangspunkt i og perspektiverer til sine egne historier, hvor én af dem er en barsk skilsmisse for 23 år siden, hvor hun mistede kontakten og samværet med sine to drenge på 7 og 9 år.

Et andet perspektiv på foredraget er at skifte spor i sit arbejdsliv, som for eksempel at sige et godt job op og blive iværksætter.

Et tredje perspektiv er at gøre en drøm til virkelighed, som at skrive en bog.

Inger fører deltagerne gennem livsrejsemodellens 12 punkter og inspirerer til, hvordan man kommer videre med de valg, man enten selv tager eller bliver kastet ud i. Hun gør det klart, hvor vigtigt det er, at turde tage det næste skridt, selv om man rammes af tvivl og modløshed, og på trods af det, kan blive i stand til at finde en mening med det skete, så uroen eller tvivlen kan blive transformeret til en styrke.

Inger Petri er også sangerinde og vil omkranse foredraget med enkelte sange.

Foredrag 3: ”Læger tiden alle sår?”

Hvordan lever vi med de traumer og kriser, vi oplever i vores liv?

Inger Petri tager emnet ”forældrefremmedgørelse” op. Begrebet dækker over et nyere ord, som beskriver det, der sker, når en person, af et andet menneske, omtales eller udstilles til at være anderledes i forholdet til nære relationer, end de normalt er. Formålet med fremmedgørelsen er at skade personen og påvirke dennes relationer således, at disse tager afstand fra og eller fjerner sig totalt fra personen. Personen udstødes.

Inger Petri er aktuel med sin debutroman ”Alting kan gå itu”, der udkom i september 2021. I bogen fortæller hun om, hvordan hun for 23 år siden, efter en både grotesk og traumatisk skilsmisse, mister kontakten til og må give afkald på sine to sønner, der var 7 og 9 år.

’Forældrefremmedgørelse’ sker for både mødre og fædre. Det er et familie-, samfunds- og sundhedsproblem, som Inger anser for et tabuiseret emne. Den sædvanlige opfattelse er, at det altid er børnenes tarv, der tages hensyn til. Men er det nu også det? Er det barnets tarv at miste sin far eller mor, når det er det, der kan blive konsekvensen? Hvad sker der med mennesker, børn og voksne, som mister forældre eller nære relationer? Det tillader vi i Danmark.

Følg med Inger på hendes ind- og udsigtsrejse, som tager udgangspunkt i bogen og egne erfaringer.

Foredraget suppleres med oplæsning fra bogen, og hun fortæller om bogens tilblivelse, og hvad det kom til at betyde for hende, at skrive den.

Det hele omkranses af sange, som Inger synger, fordi hun mener, at sang og musik er balsam for sjælen.

Foredrag med Inger Petri booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Tilbage til forsiden.

Vores nyhedsbrev

1-2 gange om måneden udsender vi et nyhedsbrev der indeholder aktuelle tilbud, nye forfattere, foredragsholdere, musikere, underholdere m.m.

Om Arte Booking

Siden 1946 har ARTE Booking formidlet foredrag, foredragsholdere, underholdning, stand-up komikere og musik.

Ring til os på 3848 1400 eller send en mail til booking@artebooking.dk. Vi tilbyder hurtig og professionel formidling. Vi glæder os til at hjælpe dig med at finde den rette person til jeres næste arrangement.

Skriv til os via formular