Henrik Qvortrup

Henrik Qvortrup

Henrik Qvortrup er en af Danmarks mest kendte journalister. Nok også en af de mest omstridte. Han er berømmet…

Læs mere
Book Henrik

Henrik Qvortrup er en af Danmarks mest kendte journalister. Nok også en af de mest omstridte. Han er berømmet – af visse frygtet – for sin skarpe stil, hvor han kompromisløst stiller magthavere til ansvar. Han er anerkendt for sin store indsigt i dansk politik, som han har skrevet flere bøger om. Han har haft ledende stillinger på SE og HØR, B.T. og Ekstra Bladet. Tidligere var han spindoktor for Anders Fogh Rasmussen. I dag arbejder han som politisk kommentator, podcastvært, forfatter og foredragsholder. Han er desuden kendt som en kompetent ordstyrer.

Henrik Qvortrup er aktuel med bogen “LEV MED DET” skrevet sammen med Lars Trier Mogensen.

Om bogen:

METTE FREDERIKSEN ER MAGTFULD SOM FÅ ANDRE I DANMARKSHISTORIEN.

Hun er kontroversiel og har delt vandene. Hun er elsket – og foragtet. Ingen er ligeglade.

Effektivt har hun regeret landet i en turbulent tid. Men hun har også talt kriser op og udnyttet dem til egen fordel. Stædigheden har på én og samme tid været hendes styrke og svaghed.

Dette er historien om den viljestærke socialdemokrat og hendes få fortrolige, der har håndteret alt fra corona over krig til inflation.

To af Danmarks skarpeste politiske journalister tager læseren med ind i regeringens allerinderste cirkler. Det er en fascinerende fortælling om Mette Frederiksens vilde tid som statsminister. Om de første sejre, den voksende modstand og det overrumplende comeback, hvor gamle fjender bliver forvandlet til nye venner.

Foredrag 1: Dansk politik her og nu
Få en kompetent analyse af den aktuelle politiske situation – med perspektiver såvel bagud som fremadrettet. Og kom med bag kulisserne på Christiansborg. Skarpt, underholdende og kontant.

Foredrag 2: Krise-håndtering. En frontberetning fra virkeligheden
Han har selv prøvet det: At blive væltet omkuld af en medie-tsunami – og rejse sig igen. En personlig beretning fra manden, der kom til at personificere SE og HØR-skandalen. Et foredrag om fra én dag til en anden at se sin professionelle tilværelse blive vendt på hovedet. Men også om at smage sin egen medicin. Helt uden selvynk, men med knivskarp analyse, beretter Qvortrup om at stå midt i en mediekrise.

Foredrag 3: Journalistik – om at gå til stålet
Mere en 30 år som journalist har givet Qvortrup en kæmpe erfaring. Ikke mindst i perioden med Corona-pressemøder blev han kendt som manden, der for alvor udfordrede magthaverne. I dette foredrag giver han sit syn på et fag, hvor nogle betragter pænhed som en dyd. Qvortrup gør ikke! Med afsæt i egne oplevelser beskriver han magtkampen mellem medier og magthavere.

Henrik Qvortrup som ordstyrer:
Henrik Qvortrup er desuden en kompetent, erfaren og kontant ordstyrer.

Henrik Qvortrup booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Tilbage til forsiden.

Vores nyhedsbrev

1-2 gange om måneden udsender vi et nyhedsbrev der indeholder aktuelle tilbud, nye forfattere, foredragsholdere, musikere, underholdere m.m.

Om Arte Booking

Siden 1946 har ARTE Booking formidlet foredrag, foredragsholdere, underholdning, stand-up komikere og musik.

Ring til os på 3848 1400 eller send en mail til booking@artebooking.dk. Vi tilbyder hurtig og professionel formidling. Vi glæder os til at hjælpe dig med at finde den rette person til jeres næste arrangement.

Skriv til os via formular