Henrik Bering

Henrik Bering

Henrik Bering er uddannet fra Oxford University (Pembroke College) og har været Professional Journalism Fellow på Stanford. I ti…

Læs mere
Book Henrik

Henrik Bering er uddannet fra Oxford University (Pembroke College) og har været Professional Journalism Fellow på Stanford. I ti år arbejdede han som stabs udenrigsskribent for Insight magazine, hvor han dækkede sammenbruddet af det sovjetiske imperium, den tyske genforening, samt alskens ballade i Mellemøsten. Henrik lå højt på Forbes 500 listen over Amerikas ledende journalister.

To bøger fulgte: Outpost Berlin: The American Forces in Berlin 1945-94, der byggede på interviews med prominente officerer, der havde være udstationeret i Berlin i den Kolde Krig, heriblandt Norman Schwarzkopf, helten fra Den Første Golfkrig Om bogen skrev John Toland i sin anmeldelse: “Mr. Bering fortæller alt dette som en førsteklasses journalist og en ekspertfortæller”, efterfulgt af en autoriseret Kohl-biografi, baseret på dybdegående interviews med den tyske Kansler og præsident Bush samt nøglemedlemmer af deres regeringer. Den blev skrevet, mens Kohl var kansler, men man ventede med at udgive den til lige efter valget, da de havde på fornemmelsen at han ville tabe. Frankfurter Allgemeine virkede imponeret over adgangsniveauet.

Efter at have bosat sig i København af familiemæssige årsager fortsatte Henrik Bering med at skrive udelukkende til amerikanske publikationer: I Stanford’s Policy Review bidrog han med en anmeldelse på 4.000-5.000 ord eller et uafhængigt essay i næsten alle numre, hovedsageligt om militære emner. Da Policy Review lukkede, skiftede Henrik til The New Criterion i New York. Henrik Bering har også skrevet flittigt for The Weekly Standard, Los Angeles Review of Books og The Wall Street Journal.

Den perfekte officer : Hvad krigshistorien kan lære os om ledelse
Den perfekte officer følger en række prominente officerer fra Napoleonskrigene og op til vores egen tid. Den fortæller om deres karrierer, hvad de gjorde rigtigt, hvad de gjorde forkert, og hvad de lærte af deres oplevelser.

Bogens gennemgående tema er fantasiens betydning, og den viser, at disse mænd konstant blev inspireret af hinanden og lånte hinandens ideer. Mange af deres erfaringer kan overføres til det civile liv – dog med én bemærkelsesværdig forskel: Hvis en virksomhedsleder begår en fejl, kan vedkommende miste sin stilling eller sin investering. En officer risikerer at miste både livet og de mænd, der er betroet hans kommando.

Bogen udkom i september 2022 i USA og England (The Perfect Officer). Bogen fokuserer på en gruppe ledende officerers karrierer fra Napoleonskrigene og frem til i dag. Bogens gennemgående tema er fantasiens betydning, og den viser, hvordan disse mænd konstant inspireres af hinanden/stjæler fra hinanden, hvad de gjorde rigtigt, hvad de gjorde forkert, samt hvilke lektioner de uddrog fra deres erfaringer. En række af disse erfaringer kan overføres til det civile område med en vigtig forskel: Hvis en virksomhedsleder kvajer sig, kan han miste sin position og sin investering. En officer risikerer at miste sit eget og sine mænds liv.

Det er seneste bog Den perfekte officer som Henrik Bering kan bookes til foredrag om.

Foredrag med Henrik Bering booker du via ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Tilbage til forsiden.

Vores nyhedsbrev

1-2 gange om måneden udsender vi et nyhedsbrev der indeholder aktuelle tilbud, nye forfattere, foredragsholdere, musikere, underholdere m.m.

Om Arte Booking

Siden 1946 har ARTE Booking formidlet foredrag, foredragsholdere, underholdning, stand-up komikere og musik.

Ring til os på 3848 1400 eller send en mail til booking@artebooking.dk. Vi tilbyder hurtig og professionel formidling. Vi glæder os til at hjælpe dig med at finde den rette person til jeres næste arrangement.

Skriv til os via formular