Helle Vincentz

Helle Vincentz

Helle Vincentz er født i 1978 og uddannet journalist og cand.public. med speciale i international politik fra Syddansk Universitet og har en Master of Human Rights fra Columbia University. Siden da har hun varetaget en række forskellige job, bl.a. som journalist og kommunikationsmedarbejder, men bedst kendt er hun i offentligheden for sine spændingsromaner.

Helle Vincentz står bag en række spændende bøger, der er blevet rost af landets anmeldere og solgt til en række andre lande. Senest udkommet er spændingsromanen ”Søster min” om antropologen Sofie Munk. Bogen går i kødet på verdens medicinalindustri og brugen af antidepressiv medicin og strøg direkte ind på bestellerlisterne.

Foredrag af Helle Vincentz:

Foredrag 1: Eget forfatterskab
Helle Vincentz lukker foredragsgæsterne helt ind i sit forfatterskab, når hun fortæller om, hvordan hun finder de kontroversielle emner, hun skriver om i sine spændingsromaner – grådighed i medicinalindustrien, fusk i fertilitetsindustrien, korruption i olieindustrien. Hun løfter sløret for, hvordan hun udfører sin grundige research, hvordan hun samarbejder med sin skrivegruppe af forfatterkolleger, og hvordan det føles at få sit arbejde anmeldt i alle landets aviser.

Foredrag 2: Medicinalindustrien og depression
I sin seneste bog ”Søster min” tager Helle Vincentz livgreb med medicinalindustriens skjulte dagsordener samt med emner som depression og brugen af antidepressiv medicin. I foredraget fortæller hun om, hvordan hun har brugt sine egne erfaringer med depression i arbejdet med at skrive bogen.

Anbefalinger af Helle Vincentz’ foredrag:

“Helle Vincentz har en smittende energi og begejstring. Hun er vidende, underholdende og skarp, og man går fra et møde med hende fyldt med glæde.”
Lida Wengel, Horsens Bibliotek, arrangør af Krimimessen i Horsens

“Helle Vincentz er en strålende, veloplagt formidler, som skaber et overbevisende og vindende rum for – og med – sine læsere”.
Helle Winther Olsen, Furesø Bibliotek & Borgerservice

“Med sin personlige ærlighed krydret med sjove og fine detaljer får Helle Vincentz enhver tilhørerskares fulde opmærksomhed.”
Sonja Christensen, præsident, Antvorskov Inner Wheel

Foredrag med Helle Vincentz booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Tilbage til forsiden.

Del denne side på:
Til toppen