Helle Rosendahl

Helle Rosendahl: Storyteller, forfatter & foredragsholder Helle Rosendahl (f. 1985) leverer underholdende og skarpe input om storytelling. Hun lever…

Læs mere
Book Helle

Helle Rosendahl: Storyteller, forfatter & foredragsholder

Helle Rosendahl (f. 1985) leverer underholdende og skarpe input om storytelling. Hun lever af at facilitere foredrag, workshops og agere moderator, når temaet er storytelling, strategisk kommunikation og fremtidens arbejdsmarked. Helle er stifter af Storytelling Akademiet, som rådgiver førende ledere og organisationer i en dansk og global kontekst med at anvende storytelling som et strategisk værktøj til formidling af organisationens kernebudskaber.

På en mission for at hjælpe ledere med at dele stærke fortællinger

I en verden hvor vi konstant bombarderes med information og (is)kolde fakta, kan storytelling som kommunikationsgreb pirre vores sanser, vække følelser og dermed fastholde vores fokus. Det kan skabe forandring, flytte holdninger og skabe resultater på bundlinjen. En stærk fortælling skaber både en relation til jeres kunder, det styrker jeres brand og det adskiller jer fra konkurrenterne.

Helle er stifter af Storytelling Akademiet, og hun er vild med stærke fortællinger. Igennem de seneste 15 år har hun arbejdet strategisk med kommunikation og storytelling via job i Mærsk og Microsoft. I Microsoft oplevede Helle, hvordan ledere stillede sig op og delte inspirerende personlige fortællinger. Det vækkede hendes interesse for faget, og voksede sig hurtigt til en passion, der blev så stærk, at hun i 2020 valgte at stifte Storytelling Akademiet. Storytelling Akademiet hjælper virksomheder med at anvende strategisk storytelling og kunderne tæller alt fra SMV’er til store internationale virksomheder.

Storytelling Akademiet har også skabt den populære podcastserie ’Bag Kulissen’, der fokuserer på, hvordan virksomheder og ledere arbejder med storytelling i praksis, og hvilken betydning det har for både virksomheden, medarbejderne og kunderne. Sidst men ikke mindst, så er Helle Rosendahl forfatter til bogen Storytelling, hvad er din fortælling? og til bogen Bag Kulissen hos verdens bedste corporate storytellers, der udkommer i 2023 på Forlaget Frydenlund. Hun er desuden en aktiv debattør, og hendes klummer og debatindlæg bringes i bl.a. Børsen og Finans.

Om vinteren arbejder Helle remote fra Spanien med sin mand og tre børn, og derfor bidrager hun også med perspektiver på fremtidens digitale arbejdsmarked og life/work balance.

Foredrag af Helle Rosendahl:

Foredrag 1: Inspirationsoplæg om storytelling
Det overordnede formål er at give jer konkret inspiration til at arbejde med storytelling. Det gør Helle ved at belyse de neurologiske aspekter af storytelling – hvad sker der i hjernen, når vi fortæller historier, og hvorfor virker det så effektivt? Hun ser også på, hvorfor vi har brug for storytelling i dag, og hvorfor det er relevant for organisationer at arbejde med. Dernæst giver Helle konkrete værktøjer til at arbejde med storytelling i praksis, så det underbygger jeres strategi og underbygger, eller bygger fundamentet, for jeres kernefortælling.

Foredrag 2: Det personlige lederskab starter med din egen fortælling
Helle trækker på sin mangeårige erfaring som rådgiver på øverste ledelsesniveau og bruger dette som afsæt til at se nærmere på lederteamets egen fortælling og drøfter balancen mellem professionelle og personlige elementer. Oplægget inspirerer lederne til at bringe sig selv i spil og kobler det med virksomhedens overordnede strategi.

Foredrag 3: Vi finder de gode fortællinger i organisationen
Du ved, at de er der, men de bliver ikke fortalt. Alle de gode historier! Nu er tiden inde til at italesætte de gode fortællinger, som skaber medarbejderstolthed, motivation og øget arbejdsglæde for såvel medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere. Her dykker vi ned i, hvilke gode fortællinger, der allerede eksisterer i jeres team eller organisation, og hvordan I formidler dem, underbygger dem og gør det let for ndre at videreformidle dem.

Et foredrag med Helle Rosendahl giver dig:

  • En skarp storyteller der giver dig indsigt, aha-oplevelser og en masse brugbar viden.
  • Et underholdende foredrag som inspirerer dig til at arbejde med strategisk storytelling, og som giver dig input, du kan tage med dig og implementere.
  • Der er naturligvis mulighed for at skræddersy foredraget ud fra jeres konkrete ønsker og inden for den givne branche.

Moderator med øje for den gode fortælling:

Helle Rosendahl er en professionel moderator, der sikrer, at interviewpersoner og publikum føler sig i godt selskab. Helle driver den populære podcast, ’Bag Kulissen’, hvor danske og internationale eksperter bidrager med aspekter på storytelling, ledelse og den gode personlige fortælling. Hun er eminent til at få gæsterne til at føle sig trygge og skaber et rum, hvor de har lyst til at dele deres perspektiver og refleksioner. Hun har blik for konteksten og formår at perspektivere problemstillingerne. Helle er udadvendt, humoristisk og sikrer den gode stemning, så jeres event kan stråle, deltagerne føler sig beriget med ny viden, og I opnår et godt resultat i fællesskab.

Et arrangement med Helle Rosendahl som moderator giver dig:

  • En engageret og professionel moderator med blik for den gode fortælling.
  • Et event hvor interviewpersoner og gæster føler sig i godt selskab.
  • En moderator der gør sig umage så jeres event kan stråle.

Det siger deltagerne, der har oplevet et foredrag med Helle Rosendahl:

”Stor tak for sidst. Dine gode råd til os gav mening og var til at eksekvere på, og så kan vi ikke ønske os mere. Respekt for din måde at formidle på og for dit overskud og den ro, du udstråler. [oplæg for 250 ledere på Lederdagen i Nordea 2022]”
Sanne Fredenslund, Head of Wealth Management Denmark / Bankdirektør at Nordea

“Vi kunne tilbyde 500 af vores kunder et super oplæg fra Helle på vores rekrutteringskonference. Ikke nok med at Helle selv er god på en scene og kan fortælle, så man lytter og mærker – hun formår også at gøre det indlysende for alle, hvorfor storytelling i kommunikation og Employer Branding er så essentielt.”
Kaare Danielsen, Stifter & direktør, Jobindex

“Er meget imponeret over din tilstedeværelse på scenen og din måde at indfange dit publikum. Du har en helt speciel ro og imødekommenhed over dig. Og enormt gode, håndgribelige og konkrete råd! Det var virkelig brugbart og flere kom op til mig og sagde, at det var et af de bedste indlæg i IBB, de havde været med til.”
Anne Sophie Sehested Münster, Founder & CEO, Inspired Beyond Babies

“15 skarpe entreprenører i mediebranchen lyttede, deltog og voksede, da vi havde Helle Rosendahl fra Storytelling Akademiet til at holde et eksklusivt webinar om at udvikle sin personlige historie. De mange gode eksempler og øvelser gav vores deltagere meget at tænke over, og Helles positive energi var lige hvad vi manglede!”
Janne Aagaard, Projektleder på Business Makers, Journalisthøjskolen

Helle Rosendahl booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Tilbage til forsiden.

Vores nyhedsbrev

1-2 gange om måneden udsender vi et nyhedsbrev der indeholder aktuelle tilbud, nye forfattere, foredragsholdere, musikere, underholdere m.m.

Om Arte Booking

Siden 1946 har ARTE Booking formidlet foredrag, foredragsholdere, underholdning, stand-up komikere og musik.

Ring til os på 3848 1400 eller send en mail til booking@artebooking.dk. Vi tilbyder hurtig og professionel formidling. Vi glæder os til at hjælpe dig med at finde den rette person til jeres næste arrangement.

Skriv til os via formular