Helle Helle

Helle Helle

Helle Helle har senest udgivet romanen Bob. Forlagsbeskrivelse: "Flytter Bob og jeg så til Vanløse.” Sådan indleder Helle Helle…

Læs mere
Book Helle

Helle Helle BobHelle Helle har senest udgivet romanen Bob.

Forlagsbeskrivelse:

“Flytter Bob og jeg så til Vanløse.” Sådan indleder Helle Helle sin nye roman BOB.

Bob ved ikke rigtig, hvad han skal.
Hans kæreste har travlt med sit nye studie.
Hun er hende fra de.
Selv arbejder han lidt på Sømandshotellet, indretter deres nye etværelses og fortaber sig i Københavns gadenavne.
Mest af alt ønsker han sig en fremtid med hende.
Hun er romanens jeg-fortæller. Men hun fortæller udelukkende om Bobs liv
– især det, hun ikke selv er en del af.

– Tænk, at vi på et tidspunkt skal giftes og have børn.
Han havde sagt den sætning tidligere, senest i forrige uge, og bagefter havde han tænkt: Sådan siger jeg ikke igen før om lang tid. Og nu havde han allerede gjort det.

– Til Helles Helles store publikum, der kan glæde sig til en selvstændig fortsættelse af de og overraskes over en københavnerroman i forfatterskabet – og alle, der ønsker at læse prosa i en liga for sig.
– Helle Helle er en af Danmarks fremmeste forfattere. For hver bog raffinerer hun sin skrift og har opnået stor gennemslagskraft i de nordiske lande.
– ”Vi griner og griner, vi græder og græder. Ikke højlydt bralrende eller hulkende, men stille og intenst og nærmest samtidig. Sådan er det at læse Helle Helle.” – skrev Politiken.

Helle Helle (f. 1965) er opvokset i Rødby. Hun er uddannet fra forfatterskolen 1991 og debuterede i 1993. Hun har modtaget en række priser og præmieringer, blandt andet Kritikerprisen, P.O. Enquistprisen, De Gyldne Laurbær, Det Danske Akademis Store Pris og Montanas Litteraturpris 2021 for værket Bob. Hendes noveller og romaner er oversat til 22 sprog.

Foredrag af Helle Helle:

Hun holder foredrag om sit forfatterskab med hovedvægt på romanen de (april 2018). Om skriveprocessen. Hvordan bliver en roman til? Og hvorfor bliver den – heldigvis – aldrig som planlagt?

Udgivelser:

Bob (2021 roman), de (2018 roman), Hvis det er (2014 roman), Dette burde skrives i nutid (2011 roman), Ned til hundene (2008 roman), Rødby-Puttgarden (2005 roman), Forestillingen om et ukompliceret liv med en mand (2002 roman), Biler og Dyr (2000 noveller), Hus og hjem (1999 roman), Rester (1996 noveller) og Eksempel på liv (1993).

Foredrag med Helle Helle booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Tilbage til forsiden.

Vores nyhedsbrev

1-2 gange om måneden udsender vi et nyhedsbrev der indeholder aktuelle tilbud, nye forfattere, foredragsholdere, musikere, underholdere m.m.

Om Arte Booking

Siden 1946 har ARTE Booking formidlet foredrag, foredragsholdere, underholdning, stand-up komikere og musik.

Ring til os på 3848 1400 eller send en mail til booking@artebooking.dk. Vi tilbyder hurtig og professionel formidling. Vi glæder os til at hjælpe dig med at finde den rette person til jeres næste arrangement.

Skriv til os via formular