Helle Helle

Helle Helle

Helle Helle har senest udgivet Hafni fortæller (2023) Hafni fortæller... at hun skal skilles. Hun ringer fra en rasteplads…

Læs mere
Book Helle

Helle Helle har senest udgivet Hafni fortæller (2023)

Hafni fortæller… at hun skal skilles.

Hun ringer fra en rasteplads til romanens egentlige fortæller. Men det er kun Hafni, der taler. Hun har planlagt at fejre sin skilsmisse med en såkaldt smørrebrødsrejse fra Roskilde over Ringsted, Korsør, Nyborg, Svendborg, Faaborg, og via Bøjden-Fynshav slutteligt til Gråsten for at indtage det store sønderjyske kaffebord.

Det var hensigten, at turen skulle tage 8 dage. Den ender med at vare cirka en måned. Nu ringer Hafni så for at fortælle, hvad der er gået galt undervejs.

Hun siger: Jeg vil ikke være mig. Jeg vil lave mig selv om. Jeg ved ikke, hvordan jeg skal lave mig selv om.

Helle Helle (f. 1965) er opvokset i Rødby. Hun er uddannet fra forfatterskolen 1991 og debuterede i 1993. Hun har modtaget en række priser og præmieringer, blandt andet Kritikerprisen, P.O. Enquistprisen, De Gyldne Laurbær, Det Danske Akademis Store Pris og Montanas Litteraturpris 2021 for værket Bob. Hendes noveller og romaner er oversat til 22 sprog.

Foredrag af Helle Helle:

Hun holder foredrag om sit forfatterskab med hovedvægt på romanen de (april 2018). Om skriveprocessen. Hvordan bliver en roman til? Og hvorfor bliver den – heldigvis – aldrig som planlagt? Kunden sørger for en interviewer der er med hende på scenen.

Udgivelser:

Hafni fortæller (2023 roman), Bob (2021 roman), de (2018 roman), Hvis det er (2014 roman), Dette burde skrives i nutid (2011 roman), Ned til hundene (2008 roman), Rødby-Puttgarden (2005 roman), Forestillingen om et ukompliceret liv med en mand (2002 roman), Biler og Dyr (2000 noveller), Hus og hjem (1999 roman), Rester (1996 noveller) og Eksempel på liv (1993).

Foredrag med Helle Helle booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Tilbage til forsiden.

Vores nyhedsbrev

1-2 gange om måneden udsender vi et nyhedsbrev der indeholder aktuelle tilbud, nye forfattere, foredragsholdere, musikere, underholdere m.m.

Om Arte Booking

Siden 1946 har ARTE Booking formidlet foredrag, foredragsholdere, underholdning, stand-up komikere og musik.

Ring til os på 3848 1400 eller send en mail til booking@artebooking.dk. Vi tilbyder hurtig og professionel formidling. Vi glæder os til at hjælpe dig med at finde den rette person til jeres næste arrangement.

Skriv til os via formular