Helle Bygum

Helle Bygum

Helle Bygum har været journalist i mere end 40 år, heraf 23 år på TVAvisen. Primært som hofreporter, hvor…

Læs mere
Book Helle

Helle Bygum har været journalist i mere end 40 år, heraf 23 år på TVAvisen. Primært som hofreporter, hvor jeg har fulgt den kongelige familie i hverdagen, til store fester og på rejser. Offerrådgiver i Offerrådgivningen under Røde Kors Hovedstaden. Frivilligt socialt arbejde med hjælp til mennesker der har været udsat for traumatisk begivenhed – fra tasketyveri til dødstrusler, vold, voldtægt, ulykker og død. Har skrevet : “Kongehusets Grønland”. ” Margrethe – mit liv i billeder”, (i anledning af 70-års dagen) “10 år – Kronprinsparrets 10 års bryllupsdag” (Om de første 10 år) og “Jeg PETER” (om instruktøren Peter Langdal – maj 2015).

Foredrag af Helle Bygum: 

Foredrag 1: Vi stiller om til Dronningen
Underholdende causeri baseret på erfaringer og oplevelser med kongehuset efter 16 år som hofreporter ved DR .Om de store rejser, om dagligdagen ved hoffet, om monarki kontra republik, om at lave TV med de kongelige mv.

Foredrag 2: Et offer kan være dig og mig.
Offerrådgivningen i Danmark er en frivillig organisation der hjælper ofre, vidner og pårørende der har været udsat for f.eks. vold, røveri, overfald, ulykke og død. Politiet henviser til os, vi giver psykisk førstehjælp, vi er der hele døgnet og der er god brug for os, især når alt andet er lukket. Vi er det store øre – men hvad er det vi hører? Og hvordan hjælper vi mennesker videre?

Foredrag 3: Nu kan du gøre lige hvad du vil – så gør det!
Ikke siden før første skoledag har du kunne gøre lige hvad du vil, når du vil. Nu er du pensionist, og nyd så den tilværelse .Hvad enten du har få eller mange penge, så gør det, du altid har drøm om…du får ikke chancen igen.

Foredrag med Helle Bygum booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Tilbage til forsiden.

Vores nyhedsbrev

1-2 gange om måneden udsender vi et nyhedsbrev der indeholder aktuelle tilbud, nye forfattere, foredragsholdere, musikere, underholdere m.m.

Om Arte Booking

Siden 1946 har ARTE Booking formidlet foredrag, foredragsholdere, underholdning, stand-up komikere og musik.

Ring til os på 3848 1400 eller send en mail til booking@artebooking.dk. Vi tilbyder hurtig og professionel formidling. Vi glæder os til at hjælpe dig med at finde den rette person til jeres næste arrangement.

Skriv til os via formular