Hans Redder

Hans Redder

Om Hans Redder I et årti har Hans Redder rapporteret fra Christiansborgs gange. Om historiske politiske aftaler, vanskelige forhandlinger…

Læs mere
Book Hans

Om Hans Redder

I et årti har Hans Redder rapporteret fra Christiansborgs gange. Om historiske politiske aftaler, vanskelige forhandlinger og dramatiske magtkampe. Som reporter, analytiker og nu politisk redaktør på TV 2, har Hans “breaket” nyheder på TV 2 News, sammenfattet den politiske situation i 19 Nyhederne og analyseret de store dramaer i “Besserwisserne”. Christiansborg er fyldt med ildsjæle, der brænder for at forandre samfundet. Men moderne politik er også pakket ind i spin og taktik. Hans Redder gør sit bedste for at skære igennem støjen og gøre dansk politik forståeligt og interessant.

Ved brug af foto skal fotograf Henrik Ohsten / TV 2 krediteres.

Foredrag af Hans Redder:


Foredrag 1: Det vilde valg – og tiden, der følger

Folketingsvalget 2022 vil gå over i historien. Voldsomme vælgervandringer, nye partier, vilde comebacks. Løftebrud og kovendinger. Og efter rekordlange forhandlinger også en regering over midten, som få troede mulig bare måneder forinden. Med ét er den politiske virkelighed forandret. Det er ikke længere rød og blå blok, der kæmper om magten. Ikke længere Socialdemokratiet og Venstre, som er hovedmodstanderne – eller hvad? Hans Redder giver sin analyse af, hvad den brede regering over midten betyder for dansk politik den kommende valgperiode – og de kommende årtier. Med anekdoter fra valgkampen og Borgens gange undervejs.

Foredrag 2: Når partier nedsmelter – hvorfor er interne opgør i dansk politik så giftige?

Som journalist på Christiansborg har Hans Redder på nærmeste hold oplevet en række voldsomme interne magtkampe udspille sig. I Venstre, hvor Lars Løkke og Kristian Jensen kæmpede så voldsomt om magten, at de endte med at ødelægge hinanden. I Alternativet, partiet som blev skabt med en ambition om at lave politik på en mere “empatisk” og “ordentlig” måde, men nedsmeltede i et giftigt fløjopgør. Og i Dansk Folkeparti, hvor dårlige valg på stribe endte med at føre til, at tidligere politiske allierede bekrigede hinanden, hvilket blot forstærkede partiets krise yderligere. Går man længere tilbage i den politiske danmarkshistorie, har stort set alle partier været igennem dramatiske og giftige interne opgør. Men hvorfor går det så ofte sådan? Hvorfor bliver partifæller, der jo i det store hele er politisk enige, pludselig ærkefjender? Og i hvilke partier ulmer uroen lige under overfladen i øjeblikket?

Hans Redder kan også bookes som ordstyrer.

Hans Redder booker du via ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Tilbage til forsiden.

Vores nyhedsbrev

1-2 gange om måneden udsender vi et nyhedsbrev der indeholder aktuelle tilbud, nye forfattere, foredragsholdere, musikere, underholdere m.m.

Om Arte Booking

Siden 1946 har ARTE Booking formidlet foredrag, foredragsholdere, underholdning, stand-up komikere og musik.

Ring til os på 3848 1400 eller send en mail til booking@artebooking.dk. Vi tilbyder hurtig og professionel formidling. Vi glæder os til at hjælpe dig med at finde den rette person til jeres næste arrangement.

Skriv til os via formular