Hanne Richard Beck

Hanne Richardt Beck

Hanne Richardt Beck, født 1959, debuterede i 1993 med romanen De brune øjne, Arthur. Gennembrudsromanen Om så det gælder…

Læs mere
Book Hanne

Hanne Richardt Beck, født 1959, debuterede i 1993 med romanen De brune øjne, Arthur. Gennembrudsromanen Om så det gælder fra 2007 foregår i besættelsestidens Danmark med krydsklip til nutiden.

Seneste udgivelser er de anmelderroste romaner Uforudsete hændelser (2016) og For enden af perronen (2018), der blev nomineret til DR Romanprisen 2019.

Hanne Richardt Beck er aktuel med romanen Otto og Louise.

Foredrag med udgangspunkt i romanen Otto og Louise:

Otto og Louise Hanne Richardt BeckOtto og Louise er en immigrationshistorie, der også handler om at finde sig selv og kærligheden i et uroligt Amerika i begyndelsen af 1900-tallet.

I 1912 rejser Otto, der er skrædder, til San Francisco i Amerika, hvor han møder amerikanske Louise, der er uddannet kiropraktor og også har danske rødder. De bliver gift i 1917, og de dør med få dages mellemrum i 1930.

Vi følger Otto og Louise i de tretten år, de får sammen. Det er en turbulent tid med 1. verdenskrig og den spanske syge. Det er forbudstiden, hvor alkohol er forbudt i Amerika, og smugleri og kriminalitet hersker. Samtidig breder lettelsen sig hos de mennesker der har overlevet krig og pandemi, og det vi kalder de brølende 20’ere dukker op, man ser dansende charlestonpiger for sig.

Historien om Otto og Louise handler om at finde sig selv og kærligheden, men den handler også om hemmeligheder, dårlige valg, svigt og kompromiser, man nogle gange kommer ud for i livet.

Otto og Louise har store drømme, men de har også begge ting i bagagen, der gør det svært for dem rigtigt at se den anden.

Måske lander de på benene og finder sig selv og kærligheden, inden det er slut.

Otto og Louise stiller evigt aktuelle eksistentielle spørgsmål om fortrængning og angst og længsel efter tryghed og kærlighed, og den sætter nutidens immigrationshistorier i et dansk perspektiv.

Romanen er inspireret af forfatterens mormors bror, der ligesom hundredetusinder af andre danskere emigrerede til Amerika.

Foredrag med Hanne Richardt Beck booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

 

Foto: Robin Skjoldborg

Tilbage til forsiden.

Vores nyhedsbrev

1-2 gange om måneden udsender vi et nyhedsbrev der indeholder aktuelle tilbud, nye forfattere, foredragsholdere, musikere, underholdere m.m.

Om Arte Booking

Siden 1946 har ARTE Booking formidlet foredrag, foredragsholdere, underholdning, stand-up komikere og musik.

Ring til os på 3848 1400 eller send en mail til booking@artebooking.dk. Vi tilbyder hurtig og professionel formidling. Vi glæder os til at hjælpe dig med at finde den rette person til jeres næste arrangement.

Skriv til os via formular