Gunhild Weisbjerg

Gunhild Weisbjerg

Kære foredragsarrangør

Jeg har i mere end 25 år haft hele DK som arbejdsplads som foredragsholder. Mine foredrag er baseret på et solidt teoretisk fundament. Endvidere har jeg hentet inspiration i mine kunders problematikker og de udfordringer, jeg personligt i mit lange, men gode liv, har bakset med. Jeg har kæmpet med, manglende selvværd, forliste parforhold, og en genetisk bagage med gigt og kræft. Men livet har givet mig værktøjer, så jeg i dag lever det gode ”seenagerliv”.

Mine foredrag er med højt inspirations niveau. Og der er altid til plads til humor, selvironi og spørgsmål,- også dem der går tæt på.

Varighed 90-120 minutter med indlagt pause, men varigheden kan tilpasses.

Foredrag af Gunhild Weisbjerg:

Foredrag 1. Charmekursus for mænd og kommunikationskursus i mild og blid stemmeføring for kvinder.
Min bestseller. Et festligt foredrag, hvor jeg sætter spotlight på forholdet mellem de to køn. Et lærerigt foredrag, som vækker smil og genkendelse uanset alder og parforholds situation. Hør om mænd og kvinders forskellige tilgang til verden og deres forskellige brug af sproget. Foredraget har været vist i uddrag på DR2, i ”sådan er kvinder” positivt omtalt i TV2 og tematiseret på DR 1 i formiddage med Nis Boesdal, hvor jeg svarer på spørgsmålet,” hvorfor så mange hustruer vil lave om på deres mænd.” Og flere aviser har skrevet pænt om det. Et foredrag, som jeg har holdt utallige gange i vidt forskellige sammenhænge.. Foredraget er så unikt, trods den skøre titel, at der er garanti for, at folk går fornøjede hjem, lidt klogere på mænds og kvinders forskelligheder.

Her er hvad Hanne Simony skrev:
”Tak til Gunhild Weisbjerg for et herligt foredrag i Viborg Rotary Klub omkring forholdet mellem mænd og kvinder. Med utrolig charme og munterhed giver Gunhild bud på de forskelligheder, der opstår mellem kønnene og de deraf følgende konfrontationer – en aften hvor man får rørt lattermusklerne, men også får gode råd til at tackle forskelligheder. En oplevelse alle kan have glæde af.”

Foredrag 2. Den kloge kone fra Brabrand fortæller om den alternative sundheds veje og vildveje.
Et humoristisk tilbageblik på et liv med fingeren på pulsen i den alternative verden. Leddegigt i 1972 fik mig til at søge det alternative. Jeg lærte zoneterapi i 1974 og fik da tilnavnet ”den kloge kone fra Brabrand.” Hør blandt andet om” Doman” træning” i USA af hjerneskadet barnebarn, stamcelle behandling i Ukraine og mindre eksotiske emner som ”Antiinflammatorisk kost”. Medbring papir og blyant, hvis du vil notere mine bedste bud på de sundheds råd, fra såvel den etablerede som den alternative verden, som jeg i dag har tillid til. Sundhedsråd, som jeg tror er med til at holde mig fit for fight på trods af, at gigt og kræft hører til min genetiske bagage.

Foredrag 3. Forlænget spilletid”
Kan vi tænke os til et sundere, gladere måske ligefrem yngre liv? Bliver kroppen yngre, når vi stiller de mentale visere tilbage på det psykologiske ur? Inspirationen til dette foredrag er professor Ellen Langers bog: ”Det muliges kunst til et sundere og gladere liv” Jeg tror, så meget på teorierne. Kom og bliv inspireret.

Foredrag 4. Hvad med os, der aldrig nåede sølvbrylluppet?
Status over vores liv i den 3.alder. Når boet skal gøres op .Var det alligevel muligt at være et ordentligt menneske? Måske endda både klog og dygtig, selv om vi ikke lykkedes med det livslange ægteskab, men måtte tage til takke med ”seriel monogami.” Hvordan forsoner vi os med, at livet ikke blev det, vi drømte om og var opdraget til? Os, der var opdraget til at skulle være en kvinde som en mand” kunne være tjent med”? Hvorfor gik det galt? Giftede vi os, fordi vi kunne få en lejlighed, fordi vi ”var kommet galt afsted,eller fordi vores kæreste skulle være soldat? Hvem skal vi, uden ægtefælle som livsvidne, snakke gamle dage med? Alt imedens vi husker hinanden på, at havde vi ikke været gift med de ”forkerte” mænd, havde vi ikke fået de ”rigtige” børn. Et foredrag til diskussion, eftertanke, men som nok vækker mest genkendelse hos jer, der som jeg dumpede i disciplinen ”ægteskab”.

Foredrag 5. Refleksioner over, og inspiration til det gode seenager-liv.
Oplever du også, at dit ældre liv rummer helt andre muligheder end dem, der blev dine forældre til del? Hvordan udnytter vi, at vi har fået tiden tilbage og kan føle os frie som vores teenager børnebørn? Men med den erfaring i livsbagagen, når det sortest ud, ”at alting løser sig”. Jeg har ikke A-nøglen. Men I min verden leves det gode seenager-liv i nuet, i taknemmelighed, med tilgivelse og i frihed med forpligtigelse. Hvad er det gode seenager-liv for dig? Glæder mig til berigende og livlige diskussioner.

Foredrag 6. Kærlighed og venskab uden alder. 
Vi sikrer os via pension mod materiel nød, men hvad med den sociale armod, som livet påfører os via skilsmisser, ægtefællers/venners død? I erkendelse af, at et godt netværk er den vigtigste faktor for ”sund aldring” af krop og psyke, at behovet for nærhed og tryghed og dermed kærlighed ikke bliver mindre med alderen.
Hvordan opbygger vi så nye tætte relationer? Et inspirations foredrag til at finde nye venner eller måske den ”seneste ene”.

Foredrag med Gunhild Weisbjerg booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Tilbage til forsiden.

Del denne side på:
Til toppen