Frederik Lindhardt

Frederik Lindhardt

Frederik Lindhardt (f. 1989) - Director of Learning i Virtio, foredragsholder og forfatter til flere bøger, bl.a. “Lidt af…

Læs mere
Book Frederik

Frederik Lindhardt (f. 1989) – Director of Learning i Virtio, foredragsholder og forfatter til flere bøger, bl.a. “Lidt af far – en fortælling om Alzheimers”.

Foredrag af Frederik Lindhardt:

Lidt af far – Alzheimers
Dette er min, en søns, fortælling om livet sammen med min demenssyge far – tidligere biskop i Roskilde, Jan Lindhardt. Den handler om sorgen, frustrationerne og håbløsheden. Om minderne, humoren, nærheden og kærligheden. Ligesom den handler om, hvordan Alzheimers og demens udfordrer os og vores syn på selvstændighed, på værdighed, på fornuft.

Kort sagt handler foredraget om, hvad Alzheimers gør ved mennesker. For man kan ikke undgå at lære noget om sig selv, om livet, når man bliver konfronteret med sygdom og død.

Referencer:

Jeg vil varmt anbefale fagprofessionelle at høre Fredrik Lindhardts foredrag, som tager udgangspunkt i hans erfaringer på godt og ondt, som søn og dermed pårørende, gennem sin fars demens sygdom. Frederik Lindhardt formår syleskarpt at sætte ord på alle de følelser man som pårørende gennemlever bl.a.: sorg, vrede, skam, skyld, dårlig samvittighed, fælleskab, kærlighed og humor. Som underviser og Demenskonsulent har jeg mødt mange omsorgspersoner, hvis største udfordring i arbejdet med mennesker, som er ramt af demens, er samarbejdet med de pårørende. Det er min helt klare overbevisning, hvis vi bliver endnu bedre til at genkende, anerkende og rumme det følelsesmæssige stormvejr, som pårørende til demensramte ofte rammes af. Vil vi i højere grad kunne støtte op og møde de pårørende som en berigelse istedet for som en belastning. Frederik Lindhardt tager os med på denne rejse, gør os klogere og mere kompetente.
– Jette Zebits, Demenskonsulent i Esbjerg Kommune.

Vi har i Forum Advokater benyttet Frederik til foredrag om, hvad vi har kaldt “en menneskelig vinkel på folkesygdommen demens.” Vi valgte Frederik, fordi han kan give en anden fortælling end f.eks. sundhedsfaglige personer. Han er retoriker, og det fornægter sig ikke, når han taler. Han kan på en og samme tid gøre det humoristisk, alvorligt, lærerigt og gribende. Frederik er en dygtig foredragsholder.
– Allan Ohms, advokat (H), partner, Forum Advokater.

Foredrag med Frederik Lindhardt booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Tilbage til forsiden.

Vores nyhedsbrev

1-2 gange om måneden udsender vi et nyhedsbrev der indeholder aktuelle tilbud, nye forfattere, foredragsholdere, musikere, underholdere m.m.

Om Arte Booking

Siden 1946 har ARTE Booking formidlet foredrag, foredragsholdere, underholdning, stand-up komikere og musik.

Ring til os på 3848 1400 eller send en mail til booking@artebooking.dk. Vi tilbyder hurtig og professionel formidling. Vi glæder os til at hjælpe dig med at finde den rette person til jeres næste arrangement.

Skriv til os via formular