Finn Holm er tidligere efterforsker fra Rejseholdet.

Foredrag af Finn Holm:

Nemme penge – foredrag med udgangspunkt i bog af samme navn.
Der er tale om en helt unik sandfærdig fortælling om international narkotikahandel – og ikke mindst international politisamarbejde i særklasse med skygninger i både ind og udland, og masser af telefonaflytninger i ind og udland. Det blev også til rumaflytninger, brevåbninger etc., alt i et hæsblæsende tempo, for at afdække hashsmugling i millionklassen, arbejdsmoral på den forkerte side af loven, svigt og brutale hævnaktioner. Om skududvekslinger og et bombeattentat, der var tæt på at tage livet af den yngste bror.

Historien udspiller sig i Århus med bl.a. hotel Atlantic som et af omdrejningspunkterne for bombeattentater.

Historien fortælles af den tidligere efterforsker fra Rejseholdet, men også brødrene Nielsen har været medforfatter til bogen Nemme Penge, og de fik under 2 sagsforløb konfiskeret 40 millioner kroner, fik langvarige fængselsstraffe, men som samtidig over en periode på 15 år fik et venskab med den mand, der konfiskerede deres millioner og sendte dem bag tremmer..

Om forfatteren:
Finn Holm er født i 1947 i Engesvang vest for Silkeborg. Efter skolegang og realeksamen blev han ansat ved flyvevåbnet i august 1965, startende i militærpolitiet efter grunduddannelse.

Under tjenesten i flyvevåbnet, der varede i 10 år, har han været udstationeret ved NATOs militære Hovedkvarter i Mons Belgien fra januar 1971 til udgangen af 1974. Under denne udstationering var han udlånt til tjeneste på den danske ambassade i Wien i 1973 under Youm Kipur krigen.

Ansættelse som politibetjent på prøve den 01.11.74, og ved fastansættelse 3 år senere blev han stationeret i Gladsaxe, Ballerup, Politiets efterretningstjeneste, Gråsten politikreds, Helsingør politikreds og endelig den 01.07.84 ansat ved Rigspolitichefens Rejseafdeling.

I rejseafdelingen har Finn Holm arbejdet i sammenlagt 23 år, med speciale i drab og narkotika samt anden form for organiseret kriminalitet.

Det var under dette arbejde, at han i 1995 første gang stiftede bekendtskab med brødrene Nielsen og deres familie, et bekendtskab der fortsat består den dag i dag.

Da Finn blev pensioneret i 2010 skrev han sammen med brødrene Henrik og Steen Nielsen en autentisk og dramatisk historie om to af de største narkosager i Danmark begået af netop brødrene Steen og Henrik Nielsen. Finn opklarede begge sager, og fik de to brødre dømt.  De har under de to sagsforløb sammen skrevet bogen “Nemme penge”.

Foredrag med Finn Holm booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Tilbage til forsiden.

Del denne side på:
Til toppen