Eva Jørgensen

Eva Jørgensen

Eva Jørgensen er journalist og forfatter. Bl.a. har hun skrevet bestsellerne “Vi ses i morgen” (2007), “Sorrig og glæde” (2010) om at være pårørende til et døende menneske – og at komme gennem sorgen og “Kære pårørende” (2013).

I 2011 forlod hun Danmarks Radio for at blive selvstændig efter 20 års karriere som studievært og nyhedsjournalist. Gennem årene har hun prøvet alt fra ind- og udlandsreporter og nyhedsankerkvinde på TV-Avisen og Deadline til at beværte royale transmissioner og være magasinredaktør/vært i flere omgange. Radiosiden er blevet afprøvet på P1 med en række meget roste portrætsamtaler med erhvervslivets topfolk i 2010 og 2011.

Tidligere har den erfarne journalist rundet Eleva2ren i TV2, mens et job som koncernkommunikationschef hos ISS A/S i 2000 gav erfaringer fra dansk-internationalt erhvervsliv. Desuden har hun løbende undervist kolleger i tv-journalistik og holdt det skrevne ord vedlige som bl.a. klummeskriver i dagbladet BT og redaktør for en social brevkasse i FamilieJournalen.

Størst erfaring har Eva Jørgensen dog i dag som foredragsholder og ordstyrer. Over det ganske land har hun enten stået på scenen selv for at  tale og engagere publikum – eller hun har holdt styr på paneldebatter og tidsplaner på skarp og fornøjelig vis.

Foredrag af Eva Jørgensen:

Foredrag 1. Kære pårørende – med udgangspunkt i bog af samme navn
Godt igennem en svær tid af Eva Jørgensen, er en bog for alle der oplever sygdom på nærmeste hold og hjælper med at takle denne.  Eva Jørgensen giver en god gennemgang af alle de perspektiver man skal overveje når man er pårørende til en syg person. Det kan være større problematikker, der ikke altid er rare at skulle takle alene, eller det kan være de små bagateller man ofte kan glemme, men som er vigtige overvejelser.  Eva Jørgensen har før skrevet flere bøger om at være pårørende og om sorg, men også om glæden og evnen til at komme videre.

Foredrag 2. Vi ses i morgen – Sorrig og glæde. Om at være pårørende og komme gennem sorgen.

Foredrag 3. Midt i en Medietid – hvordan bruger vi medierne, og hvordan bruger de os?!

Foredrag 4. Kvinder og Karriere – ligestillingen der blev væk. For karriereramazoner, speltmødre og alle de forvirrede imellem.

Foredrag 5. Lev vel, Trivsel og Travlhed. Sådan overlever du dit liv!

Foredrag med Eva Jørgensen booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Tilbage til forsiden.

Del denne side på:
Til toppen