Emil Sanderhoff sammen med Lasse & Mathilde

Emil Sanderhoff sammen med Lasse & Mathilde tilbyder følgende program: Til vands, til lands og i luften Kom med…

Læs mere
Book Emil

Emil Sanderhoff sammen med Lasse & Mathilde tilbyder følgende program:

Til vands, til lands og i luften

Kom med på en fantastisk rejse ind i naturens og musikkens fortryllende univers, når trioen bestående af den legendariske duo: Lasse & Mathilde og naturvejlederen Emil Sanderhoff, tager jer med til vands, til lands og i luften!

Dybt ned i søen, langt ud i skoven og højt op i luften!

Lyt og syng med på nye og gamle sange og melodier og bliv klogere på alt lige fra vandspidsmusen til natugler og møgbiller!

Temaet med de 3 er simpelthen Danmarks vilde natur og vores enestående musik-kultur.

Et helt unikt arrangement, som vil berige din aften!

Vi glæder os til at se dig!

Om Emil Sanderhoff:
Man har sikkert set ham før, for Emil Sanderhoff har været på tv-skærmen et par gange. Han er jævnlig gæst i Go’ morgen Danmark, når naturrelaterede emner skal drøftes, og en formidabel fortæller, der tryllebinder publikum med sine medrivende fortæller om dyr og naturen. Helt fra da han var barn, havde Emil Sanderhoff stor interesse for naturen, og denne interesse har han taget med sig gennem livet. Til konfirmation fik størstedelen af os penge, tøj, elektronik eller andet, men ikke Emil, han fik udstoppede fugle, teleskoper og fuglebøger. Han er uddannet lærer, fra den frie lærerskole, og har opnået naturvejlederuddannelsen ved at arbejde på Naturama i en årrække. Nu er han naturformidler, og igennem stor passion, forsøger han at åbne en verden af eventyr, viden og fantastiske naturoplevelser for alle.

Booking: ARTE Booking – telefon 3848 1400 – mail booking@artebooking.dk.

Andre sider:
Lasse & Mathilde foredrag: https://artebooking.dk/lasse-og-mathilde/
Lasse & Mathilde koncert: https://artebooking.dk/lasse-mathilde/

Tilbage til forsiden.

Vores nyhedsbrev

1-2 gange om måneden udsender vi et nyhedsbrev der indeholder aktuelle tilbud, nye forfattere, foredragsholdere, musikere, underholdere m.m.

Om Arte Booking

Siden 1946 har ARTE Booking formidlet foredrag, foredragsholdere, underholdning, stand-up komikere og musik.

Ring til os på 3848 1400 eller send en mail til booking@artebooking.dk. Vi tilbyder hurtig og professionel formidling. Vi glæder os til at hjælpe dig med at finde den rette person til jeres næste arrangement.

Skriv til os via formular